Am cumpărat cadouri de Crăciun portofele damă piele naturală

Nu-mi vine să cred că a trecut Crăciunul, simt că totul s-a petrecut prea repede în zilele astea libere. Nu știu de ce am senzația asta, probabil pentru că m-am pregătit cu mare atenție pentru această Sfântă Sărbătoare a Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos. Am vrut din toată inima să am parte de un Crăciun fericit alături de cei dragi.

Cea mai complicată problemă a fost găsirea cadourilor potrivite pentru fiecare persoană dragă. Îmi doresc ca darurile mele să fie utile, dar în același timp și ceva frumos, elegant. Pentru tatăl și fratele meu am găsit cadourile ideale mai ușor. Pentru mama, cumnata și nepoata mea am tot căutat darurile potrivite, mai era o săptămână până la Marea Sărbătoare și eu nu le luasem nimic. Deja intrasem în panică, niciodată nu mai pățisem așa ceva. Întotdeauna mi-a plăcut să am cadourile asigurate pentru fiecare toți cu o lună înaintea Crăciunului. Nu-mi place aglomerația care se face în ultima săptămână.

Vă dați seama  în ce stare eram fără cadouri, dar totul s-a rezolvat într-o zi la serviciu, când o colegă  ne-a arătat noul ei portofel elegant. Îl primise cu o seară înainte de la o rudă. Mie imediat mi-a atras atenția deoarece putea fi darul ideal pentru mama, cumnata și nepoata.

Am întrebat-o imediat pe colega mea de serviciu dacă știe cumva de unde a fost cumpărat portofelul. Nu știa, dar mi-a promis că va afla. Spre seară mi-a dat un SMS cu adresa site-ului de unde i se cumpărase portofelul.

 Pentru mama am ales un portofel elegant din piele naturală de culoare neagră deoarece negru se potrivește la multe ținute. Mamei mele îi place foarte mult lucrurile de culoare neagră, ea în general poartă mult negru. La acest aspect nu prea ne potrivim, eu nu prea agresez nimic de culoarea neagră, dar fiecare cu gusturile ei.

În secunda următoare an intrat pe site-ul respectiv și și am dat click pe portofele damă pielee naturală. Amm fost încântată de ceea ce vedeam, era exact ce căutam. Nici mama, nici cumnata sau nepoata nu stăteau bine la capitolul portofele, toate aveau din ăla vechi, tocit. Eram convinsă că un portofel nou elegant le va încânta așa cum au fost în fiecare an de cadoul primit de la mine.

Pentru cumnată am luat un portofel elegant din piele naturală de culoare verde deoarece știu că este culoarea ei preferată. Are multe haine și tot felul de accesorii de această culoare. Pe deasupra și ochii săi sunt tot verzi. M-am gândit că se va bucura să aibă un portofel tot verde.

Pentru nepoată am dat comandă de un portofel elegant din piele naturală de culoare roșie deoarece ea este o domnișoară tânără și poartă culori deschise, vesele. Am văzut-o de multe ori în rochii roșii, sau  purtând cămăși sau bluze de această culoare. Eram sigură că îi va plăcea foarte mult acest portofel. elegant.

Coletul cu cele cumpărate mi-a venit acasă cu trei zile înaintea Crăciunului. Abia atunci am respirat ușurată, scăpasem de grija cadourilor. Am jurat că la anul voi începe căutările pentru cadouri de Crăciun cu două luni mai devreme pentru nu a mai intra in panică că nu va veni Moșul la cei dragi.

Venirea Moșului și desfacerea darurilor a fost și anul acesta un moment de neuitat pentru mine și familia mea. Toți  am fost surprinși plăcut de cadourile primite. Cele trei femei dragi mie au sărit în sus de bucurie când au dat peste cadourile din partea mea. Așa cum credeam, le-a plăcut mult portofele damă din piele naturală. Am fost fericită că am reușit să fiu la înălțime și anul asta.

Contact:

Program de lucru: 09.00 – 17.00

Telefon: 0757789140

Email: comenzi@posette.ro

Adresa: Str. Otilia Cazimir Nr. 5A , Sat Valea Ursului, Com. Miroslava, Iași

Articol scris de Ramona Lengyel

One Reply to “Am cumpărat cadouri de Crăciun portofele damă piele naturală”

Lasă un răspuns