Am cumpărat jucării pentru copii de pe bekid.ro

Săptămâna viitoare voi avea un eveniment important in viața mea, fetele prietenei mele cele mai bune vor împlini 10 ani. Anul asta vor avea parte de o petrecere mare și pentru anul trecut când nu au putut să-și sărbătorească ziua așa și-au dorit din cauza pandemiei. Nici eu nu m-am dus anul trecut la ele, le-am trimis cadourile prin curier. Am decis că așa e mai bine, să nu am pe nimeni pe conștiință.

Prietena mea locuiește cu mama ei și mi-a fost teamă să nu cumva s-o infectez cu covid. Fetele au plâns că nu merg la aniversarea lor așa cum am făcut-o în fiecare an de când s-au născut. Mi-a picat tare rău, dar am preferat să nu risc nimic. Am considerat că sănătatea trebuie pusă pe primul plan, apoi restul. Le-am promis că mă voi revanșa anul asta.  Sunt fericită că lucrurile încep să revină la normal și putem să ne revenim la viața noastră normală. Sinceră să fiu mi-au lipsit foarte mult prietenii mei, ne-am văzut pe internet, dar nu e totuna ca atunci când  te întâlnești cu ei față în față  și petreci timpul râzând, bând și mâncând ceva împreună.

Prietena mea cea mai bună este pentru mine o soră. Fetele ei sunt și fetele mele, mă consider mama lor a doua. Când au venit pe lume, eram alături de mama lor, le-am ținut împreună în brațe. A fost un moment emoționant pe care nu-l voi uita niciodată. Prietena mea a ales să aibă aceste fetițe minunate fără să aibă vreo susținere din partea tatălui copiilor. El nu a vrut să fie părinte. Din această cauză prietena a rămas singură, nu a putut să facă întrerupere de sarcină, nu a lăsat-o inima să facă așa ceva.

Așa cele două fete au venit pe lume norocoase că au o mama minunată. Eu am incercat să mă implic cât am putut în viața lor, să le fiu aproape, să le ofer dragostea mea și ajutorul meu când au avut nevoie.

În fiecare an de ziua lor de naștere, cu excepția anului trecut, am dat petreceri de neuitat, le-am cumpărat cele mai inedite cadouri. Mama lor uneori chiar mă ceartă că le răsfăț prea tare, dar o face degeaba, că tot cum vreau fac.

Anul asta le-am promis fetelor că vom dea o petrecere de neuitat și vor primi cadouri pe măsură. De o lună tot caut jucării mai inedite să le surprind pe fete plăcut. Până în urmă cu câteva zile nu am găsit nimic pe gustul meu. Într-o zi la serviciu, o colegă ne-a povestit ce fericit a fost copilul ei când i-a dat cadoul de ziua lui de naștere. De curioasă am întrebat-o de unde a luat cadoul. Atunci am aflat că colega mea ii ia băiatului jucării de mai mult timp de pe site-ul bekid.ro. M-a sfătuit să intru pe site dacă am nevoie să cumpăr ceva pentru copii. Este magazinul online cu cele mai bune oferte de produse.

Când am ajuns acasă, I-am urmat sfatul colegei și am intrat pe site-ul bekid și m-am dus direct la categoria jucării sa văd ce oferte există. După ce am navigat câteva minute printre jucării, m-am convins că de pe bekid.ro voi lua jucării pentru fetele prietenei mele.

M-am decis greu ce jucării sa le iau, site-ul are o gamă largă de produse interesante. Până la urmă am ales o jucărie pentru fiecare, sper să alegerea potrivită, să fie ceva pe gustul lor. Știu că nu au acasă acest gen de jucărie. Îmi doresc să fie surpriză plăcută pentru ele.

Pentru o fată care adoră un desen animat i-am luat ceva ce să-i amintească de acel desen animat care îl urmărește cu atâta dragoste.

Pentru cealaltă fată care adoră matematica, rezolvă problemele pentru cu cea mai mare ușurință, i-am cumpărat un joc de matematică interactiv.

Am încercat să le iau la fiecare o jucărie  care are legătură cu pasiunile lor. Fetele sunt foarte diferite în ceea ce privește personalitate. Ele seamănă doar fizic, caracterele lor sunt total opuse. Nu contează asta, e important sa fie sănătoase și să se împace bine ca surori.

Abia aștept să vină ziua lor de naștere, să mă duc la ele să sărbătorim așa cum se cuvine după atâtea restricții. Să sperăm că totul va fi bine de acum încolo.

Lasă un răspuns