Am găsit apartamente în Sebeș la prețuri foarte bune

Pandemia asta a stricat planurile la mulți oameni. O verișoară de a mea se numără printre ei. Înainte să se întâmple toată nebunia cu covidul, plănuia  să revină în țară definitiv din străinătate. A muncit 10 ani în Spania, dar nu s-a acomodat la viața de acolo nicio secundă. Mereu mi se plângea că nu mai suportă să stea acolo, dar nu a vrut să vină mai devreme înapoi acasă pentru că avea un loc de muncă foarte bun. Era plătită  bine.

Tocmai înainte să ia amploare pandemia a avut de  gând să-și dea demisia și să-și încheie socotelile definitiv cu Spania, dar planul a eșuat. Nu a mai venit, a preferat să mai rămână până totul va reveni la normal. Era greu să-și găsească un loc de muncă în pandemie in România. Și eu am sfătuit-o sa mai aștepte, să nu se grăbească să ia o decizie pripită și apoi să-i pare rău. Nu murea dacă mai stătea încă un timp in Spania.

Acum când situația s-a schimbat considerabil datorită vaccinurilor, verișoara mea nu a mai rezistat, și-a dat demisia de la job, și-a rezolvat toate lucrurile care trebuia rezolvate și a venit în sfârșit acasă.

Ea s-a născut în orașul Sebeș. Din această cauză și-a dorit foarte mult să-și cumpere acolo un apartament. Eu am un amic care lucrează în domeniul imobiliar. Într-o zi l-am sunat să-l întreb dacă știe cumva vreo agenție imobiliară sau vreun site care să aibă această activitate. Amicul nu a stat deloc pe gânduri, mi-a dat imediat, fără nicio ezitare numele la un site. M-a asigurat că pe acel site voi găsi apartamente Sebeș la cele mai bune preturi de pe piața.

Nu aveam motive să mă îndoiesc de cele spuse de amicul meu pentru că îl cunosc foarte bine și știu că niciodată nu zice ceva dacă este convins sută la sută în ce spune.

Când i-am dat vestea verișoarei mele, s-a bucurat extrem de mult. Căuta de câteva săptămâni un apartament în Sebeș la la un preț bun, nu i-am convenit nicio ofertă pe care a auzit-o. Dar în mine are încredere totală, dacă am asigurat-o că prietenul meu spune adevărul, că nu mă îndoiesc de asta nicio secundă, atunci mi-a cerut imediat adresa site-ului să se uite la oferte. I-am dat și adresa paginii de Facebook să se informeze bine înainte să ia o decizie finală.

Acum câteva zile a venit la mine în vizită foarte fericită. Mi-a dat vestea că 8n sfârșit a reușit să-și ia apartamentul mult visat. Venise să-mi facă cinste că am ajutat-o să-și îndeplinească visul. Eu nu am simțit că am făcut mare lucru, am vorbit doar cu acel amic care știam că deține informații precise despre piața imobiliară.

Mă bucur tare mult pentru această verișoară a mea, pentru mine înseamnă enorm s-o știu fericită deoarece țin mult la ea. Suntem ca două surori încă de mici, am copilărit împreună la bunici. Ne-am despărțit când a trebuit să mergem la școală, dar vacanțele tot împreună le petreceam. Am fost mereu foarte apropiate, nu ne-am certat niciodată. Între noi nu există secrete, este cea mai bună prietenă a mea încă din copilărie.

Deși a plecat în străinătate, nu ne-am pierdut legătura, relația dintre noi a rămas la fel de strânsă în toți cei 10 ani. Am avut grijă să vorbim in fiecare zi ba la telefon, ba pe internet. Am știut mereu ce face, cum se simte, ce-și dorește. La fel și ea despre mine. Când am revenit în țară, am plâns amândouă ca doi copii de bucurie. Am așteptat mult timp această clipă să ne putem îmbrățișa din nou. Sper să nu mai plece niciodată în străinătate.

Datele de contact al site-ului este:

2 Replies to “Am găsit apartamente în Sebeș la prețuri foarte bune”

  1. Mukltumim pentru informatie, sunt foarte utile.

  2. Am găsit exact informația pe care o căutam. Mersi de articol !

Lasă un răspuns