Atletico o bate pe Bayem cu 1 – 0 în UEFA Champions League

maxresdefault (2)

S-a terminat și a doua semifinală din URFA Champions League dintre Atletico Madrid și Bayem Munchen cu scorul cu 1-0 pwntru spanioli.  Petru mine jocul celor două echipe nu m-a surprins deloc. Se știa că Atletico va face orice să nu primească gol și să încerce să marcheze pe contraatac. Bayem îi place să țină de minge, să intre cu mingea în poartă din pasă în pasă

Prima repriză s-a desfășurat așa cum am zis mai sus cu o excepție. În minutul 11,  Saul îl depășește ușor pe Thiago Alcantara, apoi a evitat tacklingul lui Xabi Alonso, îl driblează pe Juan Bernat, l-a întors ușor pe Alaba și exact când Vidal vrea să-l  blocheze prin alunecare șutează cu stângul, cu mult efect, mingea lovește stâlpul din dreapta lui Neuer și intră în poartă La faza imediat următoare, Oblak a fost salvat de Gimenez la ocazia lui Vidal.Nemții a ținut de minge, dar lovit de un zid bine sudat.

În repriza a doua Bayem a avut o perioadă de joc bună în care a avut căteva ocazii bune de a marca. Austriacul Alaba trage excelent de la distanță, iar balonul lovește bara transversală și cade apoi dincolo de linia porții.  Lewandowski trimite pe lângă poartă dintr-o poziție bună. Vital are și el un șut bun, dar Oblak a fost la post.

Atletico a avut și ea 3 ocazii mari de a marca pe contraatac prin Griezmann, Torres și Koke. Torres a șutat chiar în bară.

Returul se va juca la Munchen marți 3 mai

Lasă un răspuns