Bilanț de sfârșit de an

Au mai rămas câteva zile din acest an. Pentru noi toți a fost un an total diferit față de tot ce s-a întâmplat în ceilalți ani din viețile noastre. Pandemia asta de covid ne-a determinat să ne schimbăm, să trăim diferit, să avem un alt comportament față de cei dragi și să ne facem alte planuri pentru sărbători și vacanțe.

Mie acest an mi-a adus lucruri rele, dar și lucruri bune care m-au făcut fericită. Sunt de părere că fiecare dintre noi ar trebui să-și facă un bilanț de sfârșit de an, să vadă ce i s-a întâmplat cu adevărat, unde a greșit și unde poate să îmbunătățească situația în anul viitor.

Eu am învățat în acest an că trebuie să am mai multă încredere în oameni, să le acord mai mult credit, că e posibil să am surprize plăcute. In acest sens am aflat că pot să mă împrietenesc cu o persoană fără nicio problemă de sănătate și să-mi acorde încrederea sa fără să vadă în mine un om mai special decât ea.

Am mai cunoscut și alte persoane care m-au făcut să cred că România nu este pierdută în propria incapacitate de a vedea lucrurile așa cum ar trebui să se vadă în 2020, adică mentalitatea oamenilor să fie cum este în țările europene din vest. Una din aceste persoane este doamna Carmen Uscatu de la Dăruiește Viață căreia i-am dedicat un articol înainte de Crăciun pe acest blog.

O altă doamnă care m-a făcut fericită în acest an este Ruxandra Foloștina, rector universitar la facultatea de psihologie din București care dorește să mă ajute să-mi îndeplinesc visul de a introduce și în țara noastră terapia care mi-a schimbat viața radical.

O altă persoană care m-a făcut fericită este o fată minunată, tânără care își dorește să ajute alte femei sa se dezvolte personal, să învețe să fie fericite și să se bucure de viață așa cum e ea.

Alte persoane care m-au făcut fericită sunt medicii stomatologi de care v-am scris într-un articol anterior. Aceste persoane o să-mi îndeplinească un mare vis anul viitor, visul de a avea o dantură sănătoasă și frumoasă.

In acest an am scăpat și de un obstacol pe care îl aveam in viața mea și nu știam ce să fac cu el. Cineva acolo sus a făcut în așa fel să se rezolve această problemă și să pot face in continuare tratamentul de care am nevoie mult mai eficient.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru lucrurile bune de care am avut parte anul asta și îl rog să fie alături de mine și alături de toată lumea, să avem cu toții un an mai bun. Vă doresc multă sănătate, multe realizări și să vă îndepliniți toate dorințele pe care le aveți în 2021.

La mulți ani tuturor!

Articol scris de Ramona Lengyel

Lasă un răspuns