Brightway® – o fereastră deschisă

Training negociere și persuasiune pentru mine a fost o potecă spre o lume nouă. Am terminat facultatea de drept, dar din păcate nu am avut ocazia să profesez în acest domeniu. Am fost nevoită să mă îndrept spre alte domenii, fapt care m-a ajutat să devin o persoană deschisă la lucrurile noi și interesată de a ieși din zona mea de confort.

Într-o zi mi-am dat seama că eram dornică să-mi găsesc o nouă provocare, de data asta îmi doream să găsesc un curs în care să învăț cum se formează o echipă echilibrată, pregătită pentru noi provocări și să lucreze cu drag.

În timp ce navigam pe diferite site-uri, am descoperit  Brightway.ro, o companie care oferă cursuri pentru negocieri și lucrul care mi-a atras cel mai mult atenția a fost faptul că se căuta persoane pasionate de a lucra în echipă exact ce mă interesa. Nici nu mi-a trebuit să mă gândesc de două ori pentru a completa formularul de înscriere la cursul de negociere și persuasiune.

Peste câteva ore mi-a sunat telefonul și la celalalt capăt a firului era un reprezentat a companiei Brighway.ro, spunându-mi că l-a impresionat intenţia pe care am scris-o în formularul de înscriere pentru training de negociere, specificând că propunea lor m-ar interesa deoarece era o idee nouă și ar fi încântat să particip la acest curs.

Mi-a spus că cursul se va desfășura în trei etape: prima se va baza pe formarea a unei echipe unită care învaţă cum trebuie să acţioneze în momentele de tensiune. În a doua etapă se va vorbi despre dezvoltarea a unei afaceri și în a treia se va puncta pe negocieri, ce fel de abordare trebuie să ai cu clienții în așa fel încât să vadă în tine un aliat care vine în ajutorul lor.

Înainte ca convorbirea să se încheie m-a înformat că trainingul de negociere și persuasiune va începe de lunea următoare.

Luni la ora 17 eram prezentă la training negociere si persuasiune unde am fost întâmpinată într-un mod prietenos de către o echipă Brightway®, care încă de la început m-a convins că am făcut o alegere bună de a participa la training. Atmosfera era foarte plăcută, îmi dădea un val de prosperitate care mă făcea să simt că sunt în locul potrivit.

Cursul pentru negociere si persuasiune s-a desfăşurat într-un mod relaxant, deoarece orice subiect avea o abordare explicativă ce mă determina să absorb fiecare informaţie. În mintea mea deja lua naștere un nou plan.

Datorită informaţiilor acumulate de la compania Brightway® am reușit să-mi dezvolt propria mea afacere de vânzări externe urmărind pașii învăţaţi la cursul pentru negocieri. Mi-am înformat o echipa care înțelege scopul de a promova peste hotare marfa românească și importanța de a ști cum să negociezi cu clientul străin.

Trainingul de negociere nu îți va schimba doar ție viața ci și întregi comunității tale. Îți oferă șansa să-ți dezvolți noi abilități și te ajută să-ți descoperi calea spre împlinirea pe plan personal.

Participă la un training de negociere, dă-ți șansa la această experiență și te asigur că nu vei regreta.

Articol scris de Loredana Grosu

Lasă un răspuns