De când folosesc produsele de pe Mycosmetics.ro corpul meu este mai frumos și mai sănătos  

Este dovedit științific că suntem ceea ce gândim și că 90% din starea noastră de spirit depinde doar de noi. Pornind de la această idee, încerc mereu să fac în așa fel ca să mă simt bine în pielea mea. O zi frumoasă pentru mine e atunci când am motive să mă bucur de ceea ce sunt, când mă uit în oglindă și în timp ce adulmec parfumul pielii mele zâmbesc, pur și simplu îmi spun cât de minunată sunt. Să fiu mulțumită de mine însumi și felul în care arăt este un mare beneficiu, dar ca să ajung la această stare a fost nevoie să învăț cum trebuie să am grijă de mine.

Iar pentru ca să fiu fericită  am nevoie în primul rând să mă simt frumoasă, atrăgătoare, delicată. Sunt conștientă de faptul că pentru a fi frumoasă trebuie să am și un corp sănătos, o piele catifelată și din acest motiv apelez  la micile trucuri pe care le oferă Mycosmetics.ro într-o gamă de produse pentru îngrijire corporală și cosmetice. Începând de la geluri de duș, loțiuni, tratamente de igienă și îngrijire pentru corp, păr, ten, unghii și până la creme depilatoare și my kapuri le găsim pe aceasta platformă.

La ce trucuri apelez pentru ca să mă simt bine în pielea mea?

Trucurile care mă ajută să mă simt bine în fiecare zi  le regăsesc în categoria de produse de îngrijire pentru corp de pe Mycosmetics.ro, ele sunt menite să dea un surplus frumuseții mele. Știați că folosind un simplu gel de duș cu un parfum plăcut care ne mângâie pielea făcând-o fină, ne ajută să uităm de lucruri rele și să începem să ne bucurăm de viață?

Uneori nici mie nu-mi vine să cred cum în 30 de minute petrecute într-o cadă plină cu apă călduță, starea mea de spirit se schimbă în bine. Dar datorită  acestor produse de pe Mycosmetics.ro pe care le folosesc devin mult mai fericită și plină de viață după ce ies din cadă. E o energie plăcută pe care o găsesc în sticluțele din pachetele speciale pentru duș pe care Mycosmetics.ro le propune pentru momentele noastre de relaxare. Aceste produse sunt create în așa fel încât să ne relaxăm și să ne reîncărcăm cu o energie pozitivă de fiecare dată după  ce vom face baie.

Unul dintre cadourile pe care mi-l fac destul de des este coșulețul de la IDC Institute pentru îngrijire corporală. Acest pachet  conține 7 produse esențiale pentru o piele catifelată, dintre care  spuma de baie a căruia parfum mă îndeamnă să-mi  imaginez că merg pe un câmp de flori. În timp ce sărurile de baie îmi hidratează pielea, gelul de duș o catifelează. Și după ce ies din cadă folosesc loțiunea de corp din acest pachet care îmi face pielea fină ca a unui bebeluș. E un adevărat răsfăț de care am parte chiar la mine  acasă.

Ador acest pachet pentru că mai are și un unt care îmi înmoaie pielea și un exfoliant pentru corp menit să îndepărteze pe cea uscată. Și un mic cadou pe care îl găsesc în acest coșuleț e buretele de baie care e foarte moale și când îl ating de piele am senzația că mă mângâie cu o  pană.

Pe acest site am găsit și o cremă depilatoare potrivită mie

Tot pe Mycosmetics.ro am descoperit crema depilatoare cu Aloe Vera și ulei de argan  care e foarte eficientă pentru o epilare  rapidă. Înainte epilarea pentru mine era un lucru greu de realizat, pentru că am o piele foarte sensibilă și indiferent ce aparat sau benzi depilatoare foloseam mă iritam, dar de când folosesc crema Inelia Ultra Pure aceasta problemă e la timpul trecut. E o cremă menită să favorizeze regenerarea structurii, să revitalizeze pielea lăsând-o mătăsoasă.

Dar ceea ce îmi place cel mai mult la această cremă depilatoare este faptul că îndepărtează firile de păr în doar trei minute, iar acele puncte roșii nu mai apar,  astfel mă pot îmbrăca în rochie imediat după epilare. Și uită așa am ajuns să am picioare frumoase în orice zi fără să mai am iritați sau fire de păr nedorite.

Cu ajutorul creionului UV reactiv îmi creez propriul stil

Prin atenția și grija pentru corpul meu am devenit foarte creativă și de aceea timpul în care mă machiez e o adevărată creativitate. Iar  într-o zi în care făceam niște cumpărături pe Mycosmetics.ro mi-am dat seama că voiam mai mult decât un simplu machiaj, mă gândeam la ceva personalizat care să mă reprezinte și atunci am ales creionul UV reactiv cu sclipici  pentru față și corp.

Acest creion pentru față și corp se încarcă la lumina zilei, apoi e reactiv în lumina UV este tot ce îmi trebuie pentru a-mi crea propriul stil foarte ușor și este foarte prietenos cu pielea mea. Pentru mine e un creion magic care mă  inspiră și de fiecare dată ajung să-mi creez  un machiaj unicat.

Un astfel de machiaj nu doar îmi dă o stare de bine atunci când ies cu prieteni, ci mă ajută să mă fac remarcată la orice petrecere.  Acest stil  îmi oferă ocazii să mă bucur de mine însumi și să mă iubesc în fiecare zi.

Este o bucurie la care nu aș fi putut ajunge dacă nu descopeream produsele de pe Mycosmetisc.ro, pentru că ele  sunt mici trucuri care mă ajută să am un corp sănătos și frumos. Sunt produse pe care le recomand cu încredere persoanelor care visează la momentul în care vor ajunge să  fie o bucurie pentru ei însuși.

Sper să vă fie de folos mărturisirile mele din acest articol și până dată viitoare să vă bucurați de voi.

Datele de contact:

Tel: 0771412153

Email: office1@mycosmetics.ro

2 Replies to “De când folosesc produsele de pe Mycosmetics.ro corpul meu este mai frumos și mai sănătos  ”

  1. Wow! Aceasta postare de pe blogul tau m-a lasat fara cuvinte! Esti o adevarata inspiratie pentru toti cei care vor sa-si simta frumos in pielea lor. Mi se pare extraordinar ca ai gasit produse cosmetice si solutii pentru ingrijirea ta, si te felicit pe deplin! Sunt coplesit de informatia pe care o oferi tuturor celor ce vor sa se bucure de frumusetea naturala si de trucurile de care ne putem folosi. Multumesc pentru partajarea experientei tale!

    1. Grosu Loredana says: Răspunde

      Mă bucur atunci când reușesc să fiu o sursă de inspirație pentru alți. Vă mulțumesc pentru apreciere!

Lasă un răspuns