Finala UEFA Champions League va fi o afacere spaniolă

maxresdefault (2)

S-a terminat și a doua semifinală UEFA Champions League dintre Real Madrid și Manchester City cu scorul 1-0 pentru spanioli. În tur la Manchester scorul a fost 0 -0.  Real Madrid și-a respectat gazonul de echipă mare, a jucat ce trebuia și a reușit să se califice în finală.

Prima repriză s-a jucat doar Real Madrid, nu s-a aruncat cu toți jucătorii imediat spre poarta engleza. Au încercat să tină de minge până se ivea ocazii de a păsa jucătorii demarcați. Așa s-a întâmplat și în minutul 20 când s-a dat golul.  Carvajal i-a pasat lui Bale, iar galezul a înscris din alergare, mingea a fost deriviată atingând și bara înainte de a intra în poarta oaspeților.

Unica ocazie a lui City a avut loc în prima repriză în minutul 44. Fernandinho, fostul jucător al lui Mircea Lucescu de la Șahtior, a intrat în careu și a șutat bine la colțul scurt, însă mingeal a lovit bara și a ieșit apoi în afara terenului.

Repriza a doua a început la fel cu spaniolii încercând să dea golui doi. Bale și Ronaldo, chiar și Modric au avut ocazii mari de a marca, dar scorul a rămas neschimbat. Englezii au ținut mai mult de minge, au încercat să atace, dar n-au reușit să dea măcar un șut pe poarta spaniolilor.

Atletico are șansa de-ași lua revanșa în fața lui Real Madrid pentru înfrângerea din finala UEFA Champions League din urmă cu doi ani. Finala din acest an se va desfășura pe stadionul San Siro din Miliano pe 28 Mai

 

Lasă un răspuns