Huse de calitate pentru tablete de la mariamail.ro

Traim intr-o perioada in care adaptarea la situatii e cuvantul cheie. Azi mai mult ca oricand tehnologia moderna devine parte integranta a existentei noastre. Petrecem ore din fiecare zi in mediul virtual, in on line sau muncim de acasa. De multe ori ni s-a intamplat sa fim nevoiti in timp ce munceam sa luam un obiect si sa ne scape din mana zgariind altfel tableta. Si sa fim sinceri nu e deloc placut sa scrii sau sa faci grafice, sa citesti rapoarte sau fie si sa ai o conferinta on line asi sa ai ecranul fie spart fie zgariat si sa se vada totul ca un puzzele neterminat. Asa cum ne pare de multe ori viata. Un puzzle care asteapta sa fie asezat incet dar sigur la locul lui. Doar ca acum cand totul se intampla mai raoid decat oricand, nu avem timp sa inlocuim in timp util ceea ce e zgariat. Si in mod sigur nu avem tablete sau telefoane de rezerva pentru asemenea momente. De aceea, cel mai sigur e sa avem o folie si o husa de protectie. Suntem, dupa cum spuneam, in epoca tehnologiei si aceasta ca vrem sa recunoastem sau nu, ca ne place sau nu a devenit parte din viata noastra, de fapt o extensie a existentei noastre. Daca ar fi sa actualizam intrebarea lui Hamlet aceasta ar suna altfel: ¨A fi tehnologizat sau nu a fi?¨

O husa buna si o folie de protectie de calitate inseamna o investitie pentru un viitor sigur pentru dispozitivile noastre si liniste pentru noi.

Dupa cum spuneam suntem in epoca vitezei si atunci cand avem senzatia ca timpul nu mai are un ritm natural si ca se scurge mult prea repede avem nevoie de un loc din care sa putem sa luam ceea ce avem nevoie cat mai repede si mai ales produsele sa fie de calitate.

La maniamall.ro se intrunesc aceste doua conditii.

O husa din punctul meu de vedere trebuie sa fie cit mai practica. Aici gasim huse de la 7 inchi la 10 inchi si preturile sunt mai mult decat accesibile.

Toate au un sistem de prindere in X ceea ce asigura o fixare foarte buna a tabletei. Materialul e piele sintetica dar nu se cojeste ceea ce e un mare plus, deoarece ne scuteste de investitii repetate.Ofera protectie impotriva socurilor, zgarieturilor. Ceea ce e mai mult decat necesar. Stim cu totii ca aceste dispozitive sunt destul de sensibile, asa ca orice protectie e binevenita. Clapa de inchidere e cu magnet.

Mi-a atras atentia husa tip mapa ce poate fi pusa in pozitia stand ideala pentru a viziona filme sau expuneri pe tableta, ceea ce ofera utilizatorului un grad de comfort ridicat, nemaifiind nevoie sa fie tinuta in mana tot timpul. Exista si modele cu tastatura, lucru foarte avantajos mai ales pentru cei care lucreaza mult pe tablete.

In ultimii ani, asa cum spuneam tehnologia a devenit o extensie a noastra, multi muncind direct de pe tableta, asa incat atunci cand investim in protectia tabletei , nu nummai ca ii asiguram o viata mai lunga acesteia, dar si finantelor noastre, deoarece nu suntem nevoiti sa cumparam in scurt timp o noua tableta.

Modele ce se gasesc pe mallmania.ro au in aceasta perioada `preturile reduse, aproape la jumatate, ceea ce da posibilitatea cumparatorului sa achiizitioneze doua huse la pret de una. Ceea ce inseamna ca puteti fie sa aveti una rezerva, fie sa daruiti una cuiva drag, care stiti ca are nevoie de o husa practica, eleganta, utila, comoda, si de durata.

Si dupa cum se poate observa in aceasta era milenium si copii au tablete. Exista huse cu modele imprimate.

Cred ca de expemplu nepotului meu i-ar place cea cu model tribal, mai ales datorita sistrmului de fixare in x, csre sss cum spuneam e cel csre ofers siguranta. Un plus e si fsprul ca se poate folosi la sproape orice tableta de 7 inchi pentru ca dimensiunea se poatr regla cu ajutorul celor 4 cleme. Sunt si imagini de la bufnite,simbolul intelepciunii.

 

Mai sunt și imagini care prezinta Turnul Eifel in diferite anotimpuri.

 

cestea se adreseaza mai ales doamnelor si domnisoarelor. Fiecare husa ofera siguranta impotriva, socurilor si zgarieturilor ceea ce e perfect. Si foarte necesar, mai ales pentru doamnele care lucreaza de acasa, in timp ce cel mic sau cea mica are chef de joaca pe biroul mamei.

E acelasi sistem de prindere in x si materialul e din piele ecologica care e si ea rezistenta si nu se cojeste usor. Un alt atuu e eleganta acestor huse.

Cumparaturile se fac simplu si se poate urmari usor comanda. Comenzile de pe site au prioritate. Timpul de livrare variaza intre 24 si 72 de ore. SE fac livrari si in afara tarii cu plata in avans si un tarif de aproximativ 1.5 euro per kilogram.

Maniamall are ca date de contact :

Online Business Logistic SRLDJ 106K, Nr. 124, Sebes, AlbaCUI: RO 34444334 Reg.Com. J01/345/2015

Call Center: 0749 151 050Cod Postal: 515800

Email:

info@maniamall.ro – informatii despre comenzi si livrari

https://www.facebook.com/ManiaMall.ro/

Mania mall e locul in care si veti gasi mereu ceea ce aveti nevoie.

.

Lasă un răspuns