Lanturi de argint

De la inceputul istoriei umane, bijuteria a ocupat un loc important. In primele ere ele reprezentau  un semn al puterii.  Ne aducem aminte de reprezentatile din cartile de istorie, in care persoana care detinea o functie importanta avea cele mai elaborate si pretioase bijuterii.
In timp, bijuteria a devenit un accesoriu care nu mai e purtat pentru a arata pe ce treapta sociala esti. Acum bijuteria e cea care completeaza o tinuta sau o pune in valoare, duce privitorul intr-o calatorie in timp sau il ancoreaza puternic in modernul prezentului.

Bijuteriile de argint sunt considerate a fi elegante si discrete in acelasi timp. Argintul era considerat a fi simbol al feminitatii, dar acum o bijuterie e mult mai mult. Devine emisar atunci cand ni se pare ca avem prea putine cuvinte, poarta in sine un mesaj pe care inima il intelege prima, si pe care il pastreaza in fiecare coltisor al ei. Cu fiecare bataie se reaseaza amintirea starii cand bijuteria emisar de simbol a aparut in viata celui sau celei care a primit-o. Fiecare persoana are o bijuterie de suflet, de care nu se desparte niciodata. E acel dar atat de special incat devine parte din felul nostru de a fi.

De cate ori nu ati dus mana catre lanticul de argint primit de la o fiinta draga si asa ati simtit-o aproape chiar daca poate intre voi erau distante ce se masurau in kilometrii. Acel colier era de fapt mesagerul promisiunii ca indiferent ce va fi sau unde se va afla, de fapt va fi mereu alaturi cand va fi nevoie.

O bijuterie poate fi un inceput. Un inceput al unei povesti dintre ea si el. Fiecare poveste are simbolul ei. E ca o melodie stiuta doar de sufletele celor doi. O inima langa alta inima danseaza tangoul lor spre un mereu impreuna. Si peste ani va fi tot acolo, la o atingere distanta.

Viata are si surprize frumoase. Sunt clipe cand se intampla ceva frumos in existenta noastra. Poate ati vrea sa iesiti din felul traditional de a anunta acest lucru si cum poate fi mai usor decat cu un accesoriu discret, dar puternic in acelasi timp?

Cadoul perfect e cel care ne este oferit cu si din drag.  DE multe ori simtim asta cand ne privim prietenii. Ei sunt un astfel de dar. Un dar pe care de multe ori vrem sa il celebram prin gesturi ce au semnificatii stiute de sufletele noastre. Cand oferim un dar respunem cuvinte pe care inima le sopteste. ¨Esti o fiinta draga cu sufletul sensibil si puternic.¨

Asadar o bijuterie e ceva mult mai mult decat un accesoriu. E o declaratie de iubire, o poveste, un mesaj descifrat de suflete, poarta in ea un intreg univers. Se poate spune ca devine ea insasi un univers aparte creat de emotii si ganduri, cuvinte si gesturi. Asta am simtit ca ne daruiesc si cei de la Minier, un univers de emotii si povesti ce asteapta sa fie infaptuite, traite si apoi povestite, lasate in timp ca reper si exemplu.

In unele zile tot ce e nevoie ca sa devenim si mai increzatoare si puternice e un accesoriu, un   lant de argint, care sa ne aduca un pic din bucuria si linistea pe care am simtit-o cand l-am primit. E de ajuns sa ne stim apreciate, iubite ca tot ce pare greu sa dispara printr-o simpla privire a acelui dar.

A primi si a darui e cel mai frumos gest pe care un om il poate face. Nu e nevoie sa daruim lucruri pompoase, ci pe cele care in frumusetea simplitatii lor spun totul, aduc emotii, trairi poate nestiute, motivatie, nosatalgie si o stare de bine.

Rafinate, elegante lantisoarele de argint de la Minier sunt usor de purtat in oricare moment al zilei adaugand un plus de feminitate si unicitate fiecarei tinute. A purta o bijuterie de calitate mereu inseamna a sti sa te pui in valore.

Sa ne purtam elegant darul facut din iubire si pretuire. Sa pretuim fiecare gest si fiecare cadou pentru ca el e o impletire de sentimente si ganduri mestesugite cu migala si atentie. Si mai ales sa nu uitam sa daruim si noi. E simplu si usor

Contact:

SC MINIER &POSETTE SRL

C.U.I.: RO3650457

Reg. com.: J22/1997/2016

Articol scris de Laura

Lasă un răspuns