Mulțumită celor de la Marketplace ai mai mult timp pentru copilul tău    

 

Familia este ca un cuib unde puii sunt  învățați de către părinți cum să-și întindă aripile și să înceapă să zboare. Copiii de azi reprezintă  viitorul și felul în care au fost educați va influența cu mult societatea. Educația unui copil pornește cu acei șapte ani de acasă, atunci el are nevoie de  multă atenție și  să fie observat de adult cum se dezvoltă. Contează foarte mult prezența părinților în acești primi ani de viața a copilului, deoarece atunci el își formează personalitatea și  are nevoie ca adultul să-l ferească de orice traumă  care îl poate afecta.

Cum spune mama mea  ”cea mai grea meserie e să fii părinte”, pentru că responsabilitatea este uriașă, dar din păcate puțini înțeleg acest lucru. E adevărat să ai un copil este ceva divin, un dar ceresc, dar cu toate acestea este nevoie de multă înțelepciune, de timp ca să-l poți ajuta să ajungă  să înțeleagă sensul vieții și cum să se bucure de ea. Copiii trebuie să simtă că sunt înțeleși, susținuți, ajutați să prindă  curaj de a să se exprimă liber și să descopere că orice greșeală se poate  repara.  Este  foarte important ca părintele să fie cât mai aproape de copil, încât să-i devină prieten, ceea ce înseamnă mai mult timp dedicat  micuțului.

Dar așa cum bine știm timpul este prețios, mai ales atunci când ai familie și trebuie să muncești ca să-i oferi un trai cât mai bun. Muncești de dimineață până seară și după mai trebuie să te duci la cumpărături, apoi când ajungi acasă ai atâtea treburi de făcut încât nu știi de ce să te apuci. Atunci copilul încearcă să-ți povestească cum i-a fost ziua sau vrea să te întrebe ceva, dar tu fiind prea obosit și ocupat îi spui că veți vorbi mai târziu. Și peste o oră sau două când te duci în camera micuțului îl găsești dormind. Și oftezi știind că iar a trecut o zi în care puiul tău ți-a simțit lipsa.

Prin asemenea situație trec mii de părinți  care ar face orice ca să petreacă mai mult timp cu copiii lor. Din acest motiv m-am gândit să scriu acest articol prin care să le vin în ajutorul părinților, să-i fac să înțeleagă că pe toate le pot recupera, dar nu și momentele pierdute din viața copilului.  Este  unul dintre lucrurile pe care l-au  înțeles creatorii site-ului Marketplace Bekid.ro, un loc în mediul online unde părinții pot găsi toate produsele pentru copii și pe care le pot achiziționa chiar și în timp ce se joacă cu micuții lor.

În spatele acestui site se află doi părinți care nu doar au găsit cea mai bună varianta de a fi cât mai mult prezenți în viața copiilor, dar vin în ajutorul altora mămici și tătici. Așa că pe  Bekid.ro ei încearcă să adună  sute de articole pentru copii de toate vârstele. Începând de la cărucioare, scaune auto, haine, rechizite, jocuri, mobilier, produse pentru exterior, hrană etc, toate sunt la un click distanță.  Produse de bună calitate și care pot să inspire atunci când vine vorba de amenajarea camerelor pentru copii, a grădinii sau în alegerea jocurilor. Aceste articole dacă sunt bine alese vor aduce un mare beneficiul în dezvoltarea copilului.

Un părinte odată ce  va alege să  facă cumpărăturile de pe Bekid.ro va câștiga timp pe care îl poate  dedica copilului. Un factor foarte important e ca micuțul să fie implicat în alegerile care îl privesc, cum ar fi alegerea unui mobilier pentru camera lui și deja putem observa cum timpul petrecut împreună devină mai productiv.

Așa a fost și în cazul prietenei mele Ana, când împreună cu fetița ei au ales noul mobilier din cameră și amândouă au reușit să ia cea mai bună decizie. Asta pentru că în categoria mobilier cameră pentru  copii de pe Bekig.ro au găsit exact ceea ce și-au dorit.

Eva a  ales un mobilier pentru prințesă, un fotoliu cu tema desenului ei preferat, un tapet și o pernuță în formă de stea.  Acum micuța are o cameră amenajată după dorințele ei și care a deveni special pentru ea.

Ana mi-a povestit cum într-o zi voia să meargă să-i caute de îmbrăcat Evei, dar ea a întrebat-o de ce mai trebuie să umble din magazin în magazin după haine, când puteau să le cumpere de pe Bekid.ro. Atunci au intrat pe site unde au găsit tot ce avea nevoie fetița care adoră să facă shopping online.

Foarte încântată prietena îmi spunea despre calitatea acestor haine și cât de frumoase sunt, despre bucuria imensă a fetiței pentru că și-a găsit rochia și  costumația sport pe care le-a vrut.

În timp ce se uitau după haine Ana și-a observat fetița cum privea o căsuță pentru copii, foarte spațioasă, cu etaj și terasă în care Eva ar fi fericită să se joace cu păpușile și pisoiul ei.  Este căsuța pe care  micuța și-o dorește foarte mult, încât nu-și mai lua ochii de la ea. Dar e bine că am aflat de această dorință a Evei, pentru că voi avea grijă ca  Moșul să-i aducă căsuța la care visează.

Bekid.ro le propune copiilor de   toate vârstele cele mai frumoase jocuri și datorită lor timpul de joacă va deveni mult mai distractiv. Fiecare copil visează la o lume de jucării de unde să-și aleagă pe cele mai dorite. Și acest site le oferă această lume printr-o categorie în care se găsesc jucării de toate felurile și jocuri creative gată să aducă un zâmbet pe chipurile copiilor. Jocuri și jucării la care micuții au visat tot anul că Moșul Crăciun le va aduce sub brad.

Dar cea mai mare bucurie a copiilor va fi atunci când părinții nu vor mai umbla ore în șir prin magazine ca să le caute lucrurile de care au nevoie, deoarece pe Bekid.ro cumpărăturile sunt făcute în 15 minute. Iată cum poate un părinte să facă rost de timp pentru copilul lui. Timp în care  se pot bucure de minunea din viața lui, să fie lângă copil observându-l cum se dezvoltă, iar el să-l simtă alături ca pe un înger păzitor.

Cei de la Bekid nu s-au rezumat doar la un simplu site cu produse, ci și-au dorit mult mai mult, așa au ajuns să creeze  o comunitate virtuală care este dedicată părinților. Este vorba despre un blog Bekid.ro unde se regăsesc articole cu sfaturi și idei ce pot fi de folos în creșterea copiilor. Tot pe acest site este o pagină pentru mămicile în devenire care vor afla totul despre sarcină, cum se aibă grijă de ele în această perioadă, ce hăinuțe să ia pentru bebeluș. Este un ajutor de care o viitoare mămică  are nevoie  și pe care Bekid.ro îl oferă.

Special pentru părinți și copii s-a creat o pagină  de Facebook Bekid unde se pot găsi postări despre creșterea micuților. Aici orice părinte poate descoperii cele mai bune produse pentru un copil. Această pagină a deveni ca un ghid al părințiilor pe care îi ajută să ia cele mai potrivite decizii atunci când vine vorba de cei mici.

Atunci când un copil  este în creștere prezența părinților e foarte importantă. Așa că dragi părinții Bekid.ro vă ofere ocazia de a face cumpărăturile online, pentru a avea mai mult timp pentru copii voștri.

Până data viitoare numai bine!

2 Replies to “Mulțumită celor de la Marketplace ai mai mult timp pentru copilul tău    ”

  1. Un articol foarte interesant pentru informațiile oferite pentru părinții care sunt foarte ocupați, mulțumesc!

  2. E adevarat ca suntem in criza de timp, dar nu numai parintii ci si matusile, bunicii. Articolul e o sursa fosrte buna de informatii. Stiu cativa pusti, pustoaice dar si adulti care se vor bucura ca am aflat de market place bekid.
    Multumesc, Loredana

Lasă un răspuns