Noua mea achiziție de la WestCompany

E adevărat că nu am mai scris de ceva vreme pe acest blog și asta pentru că am fost prinsă cu o lucrare din jurul casei, despre care voi vorbi în acest articol: Deși nu sunt în zodia Pești și nici mama nu m-a născut în apă, dar cu toate astea marea mea iubire este înotul pe care am dobândit-o la doar un an când părinții mei m-au dus la mare. Mama a povestit prieteniilor mei cum stăteam în apă de dimineață până seară, cum am învățat să înot în doar zece minute și cum mă aruncam în valurile mării. Era un test de răbdare pentru ai mei atunci când trebuia să mă convingă să ies din apă și de cele mai multe ori plecam plângând de pe plajă.
Plăcerea de a fi în apă a crescut odată cu mine și nu a trecut o săptămână din viața mea fără să merg la un bazin de înot. Pur și simplu când înot devin ușoară, e momentul în care las apa să-mi atingă pielea, mă eliberez de orice energie negativă și mă relaxez. Și din aceasta pasiune s-a născut dorința de a avea propria mea piscină, un vis care s-a îndeplinit acum două săptămâni. Dar în spatele acestei realizării au fost ore întregi de căutări informații și sute de întrebări la care am găsit răspunsurile doar într-un singur loc.
Achiziționarea unei piscine nu este tocmai ușoară pentru că e o investiție pe termen lung și foarte mult contează din ce material este făcută. În primul rând ai nevoie de un specialist căruia să-i spui ceea ce îți dorești, care să-ți dea mai multe variante și împreună să alegeți pe cea mai potrivită. Iar toate aceste îndrumări le-am descoperit datorită site-ul https://www.westcompany.ro/categorie-produs/piscine-spa/piscine/ unde am dat peste un specialist care mi-a dat cele mai bune sfaturi pentru alegerea pe care urma s-o fac.
Am sunat la numărul de telefon de pe WestCompany.ro și am spus că îmi doream o piscină lungă, să aibă peste 1,30cm adâncime, să fie și ușor de ieșit din ea. Atunci persoana de la celălalt capăt al firului care era producătorul de piscine mi-a spus să-l sun pe video ca să-i arăt locul în care va fi așezată piscina. În timp ce el analiza spațiul din grădină, eu cu ajutorul lui am reușit să iau măsurile. Și tot în aceea zi m-am dus la depozitul celor de la WestCompany ca să văd ce modele de piscine au.
Când am ajuns la depozit  producătorul mi-a reprezentant toate modele pe care le avea și mi-a spus despre calitatea lor. Și după spusele mele mi-a propus două modele din categoria de Piscine & Spa și care se asemănau foarte mult cu cele din mintea mea.

Primul model a fost piscina Milky Way cu o lungime de la 6m până la 11.55m, lățime 3.55, cu un volum între 20.5m și 49.5m, iar adâncimea ei e de 1.50cm. Este o piscină făcută dintr-un material foarte trainic , are trepte astfel ieșitul din ea devine ușor și fără a mai fi nevoie de o scară atașabilă. Aceasta piscină prin construcția ei poate fi piesa de rezistență din orice curte și îi va da o eleganță aparte.

Apoi ne-am îndreptat atenția către piscina My Blue Bay cu dimensiuni 710cm x 365cm, adâncime 143 cm, volum 21m‘3 și cu un cadru suport de oțel. Reprezentatul îmi explica că această piscină este un model nou cu termoformarea plăcilor acrilice extrudate și laminare care mențină apa caldă. Mi-a plăcut forma și culoarea ei care ar putea să-i determine pe cei mici să-și imagineze că sunt într-un ocean și cum se cufundă în căutarea unei comorii. Este o piscină ideală pentru cele mai frumoase momente petrecute alături de cei dragi.

Recunosc că aceste două modele au făcut ca decizia mea să fie una complicată, pentru că amândouă variante îmi plăceau. Efectiv mă întrebam care dintre aceste două modele mi s-ar potrivi cel mai bine. Dar datorită reprezentatului căruia îi mulțumesc pentru răbdarea și sfaturile pe care mi le-a dat, am reușit să-mi dau seama că piscina Milky Wai era cea pe care o căutam.

Am senzația că această piscină a fost creată pentru mine, ea atinge orice așteptare de a mea și îmi dă confortul de care aveam nevoie. Acum pot înota în fiecare zi de vară, să mă relaxez în apă în timp ce razele soarelui îmi mângâie ușor pielea și savurez un cocktail sau citesc. Este o piscină foarte elegantă care dă un stil aparte curții mele, e mai frumoasă, un loc în care îmi face plăcere să-mi petrec timpul.
Atunci când am ales piscina Milky Wai de pe https://www.westcompany.ro/categorie-produs/piscine-spa/piscine/ mi-am îndeplinit visul de a avea posibilitatea să înot oricând simt nevoia, chiar și în nopțile călduroase de vară sau în zorii zilei. Pur și simplu e o bucurie ce mi-o oferă apa în care corpul meu devină ușor ca o pasăre în zbor.

Cam atât am avut de povestit pentru azi, până data viitoare numai bine!

Datele de contact:

Tel./fax: +40 260 661 135

Tel. +40 260 618 714

Departament achiziții: achizitii@westcompany.

2 Replies to “Noua mea achiziție de la WestCompany”

  1. Adevarat, nu ai mai scris de ceva vreme si intelegi prea bine motivul. Fantezia ta este imensa si am ramas uimit de modul in care ai reusit sa realizezi visul de a avea propia ta piscina. Felicitari pentru determinarea ta, pentru ca ai reusit sa gasesti chiar si cea mai mica informatie despre aceasta achizitie folosind WestCompany.ro. Povestea ta m-a inspirat si sunt sigur ca si ceilalti cititori vor fi incantati de experienta ta! Apa sanatoasa!!

    1. Grosu Loredana says: Răspunde

      Vă mulțumesc pentru apreciere! mă bucur că v-a plăcut articolul.

Lasă un răspuns