Pe Convergenta.ro găsim cele mai performante mese de masaj

 

Este frumos atunci când suntem surprinși, dar e și mai plăcut să surprindem, când suntem părtași la îndeplinirea unui vis. De cele mai multe ori fericirea noastră se hrănește  din zâmbetele celor dragi și de aceea bucuria de a dărui este dublă față de a primi. De exemplu cum a fost și zâmbetul prietenului meu în ziua în care dorința lui de a avea propriu cabinet s-a îndeplinit.

Este vorba despre un cabinet de masaj la care Andi visa de mult timp, dar avea o reținere să facă pași spre acest vis. Pur și simplu se întreba dacă e un terapeut  suficient de bun încât să încerce să-și deschide un cabinet. Dar eu am avut încredere în el pentru că știu de ce este capabil să facă. Așa mi-a venit ideea să-i dau un impuls.

Mai întâi am închiriat un spațiu, apoi l-am rugat pe Andi să mă ajute să-l transform   întru-un cabinet de masaj. Și ca să nu se prinde ce voiam să fac, i-am spus că e o surpriză  pentru cumnata mea. Atunci el mi-a spus  că deja știa unde  vom găsi echipamentul potrivit pentru un astfel de cabinet.

În acel moment el a început să-mi arate produsele de pe  Convergenta.ro, spunându-mi dacă ar avea un cabinet și-ar lua de aici tot echipamentul. Este un site unde se regăsesc cele mai noi diapozitive pentru recuperare, cum ar fi mobilier și echipamente medicale, scaune de reabilitare, mese de masaj fixe și electrice. Aceste produse sunt create după noua tehnologie  în așa fel încât să vine în ajutorul specialistului în tratarea orice tip de afecțiuni lombare și nu numai. Diapozitive medicale menite să  facă bine pe care cei de la Convergenta.ro le propune  specialiștilor  pentru a se folosi de ele.

Pe lângă mobilierul pentru cabinet, Andi a mai  ales două mese  de masaj din categoria Mondiale spunând că le-a studiat cu atenție și  sunt cele mai moderne la ora actuală. Aceste mese sunt prelucrate în așa fel încât pacientul să stea într-o poziție corectă și  confortabilă în timpul masajului. Este un confort de care are parte și  terapeutul pentru că  înălțimea acestor mese se poate regla.

Andi mi-a explicat cât de mult contează poziția  pacientului să fie relaxat încât el poate lucra. Pentru asta este nevoie de o masă  cu spătar, dreptunghiulară. Este  masa pe care el și-o dorea și acasă,  are un  spătar flexibil special pentru pacienții  care amețesc când stau în poziția orizontală. Dar pe masă cu saltea C.T, cu opțiunea TF1-41 1 ei vor beneficia de un masaj relaxant și fără amețeli.

Apoi dragul meu maseur și-a îndreptat atenția spre Masa Masaj T.P.E  care este  ideală pentru un masaj neuitat pe care ai dori să-l ai în fiecare zi.  Această masă de pe Convergenta.ro este dotată  cu un sistem reglabil din telecomandă pentru cifoză, cu spătar flexibil, suport pentru picioare și cu siguranță anti-prindere. Datorită tetierei reglabilă coborârea de pe masa de masaj va fi foarte simplă, mai ales pentru pacienții cu dizabilități locomotorii.

Andi știind ce terapeut bun este cumnata mea s-a gândit și la o masă pentru  kinetoterapie. Așa că am ales masa kinetoterapie de verticalizare la nivel superior, e foarte bună pentru a face exerciții pe ea.

Cu ajutorul acestei mese pacienți imobilizați într-un scaun cu rotile vor reuși să sta în picioare, poziție care îi va ajută să-și recapete echilibru. Este o masă  care ar trebuit să fie în orice institut sau cabinet de recuperare.

Convergenta.ro propune echipamente medicale performante, de bună calitate pentru ca masajul și kinototerapia să devină cât mai eficiente. Sunt produse fabricate după noua tehnologie, special pentru a ne face bine și datorită căruia o durere de spate ar putea dispărea chiar de la primul masaj. Cu un astfel echipament orice terapeut va putea să-și practice mult mai bine meseria pentru care s-a pregătit și va reuși să ia din durerile oamenilor.

Peste o săptămână cabinetul de masaj a fost amenajat și de abia  atunci i-am spus lui  Andi că de fapt îi aparține. A fost speriat de gândul că urma să lucreze pe cont propriu și începuse să se întrebe dacă se va descurca.  Dar l-am liniștit imediat, spunându-i că va avea toată susținerea  mea și că am încredere că el va face treabă bună în acest cabinet, unde acum vin pacienții din toată țara.

A fost un vis împlinit, așa cum ar trebui să se întâmple cu fiecare vis. Așa că până data viitoare vă indemn să credeți în visurile voastre!

Datele de contact ale Convergenta.ro:

Tel: 0740 129 128

Email: info@convergenta.ro

Lasă un răspuns