Prietena mea și-a cumpărat trei plafoniere moderne de pe eOrion.ro

Odată cu începerea Anului Nou, prietena mea cea mai bună  a luat o decizie importantă, și-a luat inima în dinți și a decis că e momentul sa se mute singură cu soțul ei într-un apartament. Nu mai rezista să mai trăiască împreună cu socrii, simțea că  căsnicia ei se destramă dacă nu face ceva.

Având un amic care lucrează în domeniul bancar, s-a informat repede ce-i trebuie pentru a face un credit, cu ajutorul căruia să reușească să cumpere un apartament. În urmă cu aproximativ două săptămâni creditul bancar a fost aprobat și a putut să ia banii cu care să-și cumpere apartamentul pe care îl avea în vedere.

Cu banii pe care i-a mai rămas, a început să-și mobilizeze noua casă. Bineînțeles că eu am ajutat-o in acest sens pentru că i-a plăcut dintotdeauna gusturile mele . Având timp mai mult liber, am avut posibilitatea să caut pe internet ceea ce-i trebuia pentru căsuța ei. Mobila am ales-o cel mai repede, chiar și a comandat-o prietena mea. Apoi a luat în fiecare zi si celelalte lucruri necesare. La urmă a rămas să cumpărăm  corpurile de iluminat. La aceste lucruri m-am împotmolit pentru că nu prea mă pricep la așa ceva, nici prietena mea nu știa ce să cumpere.

In aceste condiții, am apelat la o altă prietenă care lucrează chiar cu elementele decorative interioare. Ea ne-a sfătuit să cumpărăm pplafoniere moderne, că astea sunt la modă acum. Ne-a sugerat și un site de unde să comandăm. Prietena mea a decis s-o asculte pe cealaltă amică și a cumpărat trei plafoniere moderne de pe eOrion.ro.

Ideea mi-a plăcut și mie, dar nu mi-a venit în minte să caut așa ceva. Sunt elemente decorative interioare care face ca aspectul încăperii sa fie plăcut, elegant.

Prima plafonieră pe care ales-o este cea din poza de mai jos. Ea este făcută din aluminiu și are culoarea alb mat. Tipul de bec care i se potrivește este becul  GU10. El nu este inclus în comanda plafonierei. Nu este că arată bine?

A doua plafonierăq este la fel de elegantă după părerea mea. Este cea din poza de mai jos.  Este tot din aluminiu   și are culoarea de cupru mat. Și la această plafonieră se folosește același tip de bec ( becul GU10 ) , care trebuie cumpărat separat.

Ultima plafonieră luată de prietena mea este cea din ultima poza. Ea este puțin diferă față de celelalte două prezentate până acum. Este diferită deoarece această plafonieră asigură iluminatul cu ajutorul unor led-uri SMD. Structura ei este din aluminiu, dar și din metal. Plafoniera este vopsită champagne. Dispersorul este din PVC.

Am suflat ușurată când prietena mea a terminat cumpărăturile pentru noul apartament. Am trăit în stres toate aceste zile când a trebuit s-o ajut să-și ia tot ce e necesar pentru locuință. Mi-am dorit foarte mult ca totul să fie pe placul ei. Țin mult la ea și vreau din toată inima să fie fericită.

Noi două suntem prietene încă de la grădiniță, nu am fost despărțite niciodată. La școală am fost colege de bancă în clasele primare și în gimnaziu. La liceu nu am fost împreună, dar ne vedeam aproape zilnic. De vorbit, vorbeam ore la telefon. La facultate la fel, am ținut legătura în permanență. Între noi nu există secrete.

Am fost supărată că a avut necazuri cu soțul pe care eu i l-am prezentat la o petrecere. Am simțit imediat că se potrivesc perfect.

Am încurajat-o să-și înfrunte soacra, datorită ei avea neînțelegeri cu soțul. Când mi-a spus că s-a decis să facă credit pentru cumpărarea unui apartament, am fost tare fericită pentru ea. A fost decizia corectă, era timpul să facă acest pas în viața ei.

Abia aștept ca apartamentul să fie aranjat, să mă duc în vizită, să stăm împreună, să ne distrăm cum vrem. La socrii nu puteam să facem nicio mișcare. Eu am renunțat s-o mai vizitez cât timp locuiește acolo.

Vă mărturisesc că abia aștept să văd cum arată plafonierele luate. Sincer să fiu mi-a rămas gândul la ele. După ce îmi zugrăvesc apartamentul, îmi iau și eu. Mi-au plăcut mult cum arată designerul lor. Sunt convinsă că dă o eleganță aparte locuinței. O să-mi fac o impresie mai clară când o să-i fac o vizită prietenei mele.

Vă las datele de contact al site-ului de unde și-a luat amica mea plafonierele.

Contact Orion & GDS Electric SRL:

430013 Baia Mare, Bd. Bucuresti 108

Tel: 0262 218357, 0262 277896, 0744 626201

Fax: 0262 218357, 0262 277896

Luni – Vineri: 7-18

Sambătă: 8-13

Email: info@eorion.ro

0744.33.14.14

Facebook eOrion

Articol scris de Ramona Lengyel

Lasă un răspuns