Prima semifinală UEFA Champions League s-a terminat 0 – 0

maxresdefault (2)

Acum câteva minute s-a terminat turul primei semifinale UEFA Champions League dintre Manchester City și Real Madrid cu scorul 0 -0. Cristino Ronaldo a renunțat să joace în ultima clipă pentru că durerile nu au dispărut.  Benzema a avut și el probleme de sănătate, dar a jucat prima repriză, dar fără prea mari reușite.

Prima repriză a fost slabă din punct de vedere a fazelor de poartă. City a încercat să atace mai mult, dar să aibă ocazii de a marca. În prima repriză nicio echipă nu a reușit să dea un șut pe spațiu porții. Jucul s-a blocat când o ecgipă se apropia la 20 de metri de poartă.

A doua repriză  a început la fel. După minutul 70, Real a încercat să apese pe accelerație și ocazii au apărut imediat. Înlocuitorul lui Benzema, Jese a dat cu capul în bară, Pepe șutează în portarul Hard din 2 metri, un șut a lui Bale puțin pâmă bară. Singura ocazia mare a lui City e a lui Aguero.care șutează pe colțul scurt, dar portarul Navas era acolo. În minutele de prelungiri De Bruyne șuteză din lovitură liberă pe spațiu porții unde Navas era la post.

Returul se va juca săptămâna viitoare miercuri, 4 mai. Mâine seară se va juca a doua semifinală dintre Atletico Madrid și Bayem Munchen.

Lasă un răspuns