Rămas bun Spring Super blog 2016.

31532-header3

De la 1 martie până pe 11 aprilie toată atenția mea a fost îndreptată asupra competiției Spring Super blog 2016. În această perioadă de timp m-am străduit să scriu cât mai bine 16 articole din domenii diferite. Trebuie să recunosc că mi-a fost greu să fac față regulilor concursului, dar nu m-am lăsat bătută, nu am renunțat la concurs.
A venit vremea să le mulțumesc celor care mi-a fost alături de mine pe durata competiției. Mama, prietenii m-au suportat și m-au ajutat cu ce au putut fiecare. Le mulțumesc tuturor din inimă!
Îi felicit pe toți câștigătorii Spring Super blog 2016 și pe toți bloggerii care au avut curajul să termine toate probele competiției.
Superblog s-a dovedit încă o dată ca e cel mai tare concurs de bloggeri din România la care participă cei mai buni bloggeri. Câștigătorii sunt cei care muncesc cel mai mult și reușesc să facă dintr-un articol o adevărată poveste.
Doresc ca la toamnă Superblog să fie descoperit și de alți bloggeri pasionați de scris și dornici de afirmare. Mult succes!

4 Replies to “Rămas bun Spring Super blog 2016.”

  1. Te felicit din inima și iți multumesc pentru sustinerea ta! Ai dovedit ca esti un om care nu se lasa doborat de termene si reguli ciudate. Succes pe mai departe!

    1. Îți mulțumesc! Te felicit pentru ceea ce ai realizat la concurs.

  2. Felicitari, Ramona, pentru ambitie si determinare, pentru curaj si pentru energia pe care o emani. Succes in continuare in tot ce faci! 🙂

    1. Mersi Cristina!

Lasă un răspuns