Real Madrid o bate pe Barcelona cu 2-1 pe Camp Nou

570028db95f9cf7243000001

Cel mai important meci de fotbal a planetei dintre Barcelona și Real Madrid s-a terminat acum câteva minute cu victtoria echipei din Madrid.  Nu a fost cel mai spetaculos meci dintre două coloșo al fotbalului mondial. Scorul a fost 1-2, la pauza 0-0.

Prima repriză a fost săracă îm ocazii de poartă. Real s-a mulțumit să se apere foarte bine, Barcelona nu a avutfaze clare de a marca. Mesii, Neymar și Suarez a fost bine ținuți în marcaj. Cei trei atacanți nu au fostîn apele lor astăzi astăzi. Cristino Ronaldo s-a pus în slujba echipei, s-a apărat de multe ori la Danni Alves.

A doua repriza a început cu barcelona atacand. Dintr-o lovitură de colț Pique reușește să deschidă scorul pentru catalani. Messi ratează o cazie bună, Navas apărând senzațional. Afost singura ocazie clară din totul meciu pentru Barcelona.

Benzema reușește să egaleze după un contraatacat condus de Marcelo foarte bine. Câns mai era aproximativ 10 minute din meci, Ramos a fost eliminat luând al doilea cartonaș galben. Surprizător Real nu s-a panicat în apărare, a continuat să contraatace, Bale marchează, dar golul a fost anulat. Imediat Ronaldo dă gol după un nou contratac.

Barcelona în ultimele minute a căzut fizic, jocul lor nu a mai mers deloc. Mulți jucători au jucat în amicalele echipelor naționale. Messi, Suarez, Neymar au făcut o lungă deplasare în țările lor în America de Sud. Catalanii au pierdut după 39 de meciuri fără învângere în toate competițele.

Lasă un răspuns