S-a jucat turul primelor două sferturi de finală UEFA Champions League

maxresdefault (2)

Acum câteva minute s-au terminat primele două sferturi de finală, Bercelona-Atletico Madrid și Bayem – Benfica. Marele favorite la carificare Barcelona și Bayem au suflerit în aceste meciuri.

Barcelona a început prost meciu. Atletico a fost echipa agresivă din primul minut, a venit peste catalani și în minutul 25 această tatică, Fernando Torres a reușit să marcheze din cauza greșelei lui Pique. Apoi tot Torres este eliminat pentru primirea al doilea cartonaș galben. Cu un jucător în plus Barcelona nu și-a revenit, tot cei din Atletică a avut o mare ocazie prin Griezmann. Portarul  Ter Stegen a reușit să apere șutul.

În deputul reprizei a doua tot Griezmann are două mari ocazii. După aceste minute început Barcelona a pus mâna pe joc având o mulține de ocazii, Neymar are bară, Messi dă puțin pe lângă poartă. Golul egalizator plutea în aer, Atletico nu mai avea acea prospețime fizică. Golul a venit la un șut a lui Alba care a deviat fericit la Suarez și apoi mingea a intrat în poartă.. După alte câteva minute Suarez marchează din nou cu capul din pasa lui Alves. Barcelona a insistat să mai înscrie un gol, dar nu a reușit.

La Muchen, Bayem a dat gol repede în minutul doi. Bernat a centrat din stânga și Vidal marchează. Apoi meciu a intrat într-o fază de rutină, au mai fost mici ocazii a nemților. Dar parcă a lipsit ceva echipei.. Nu s-a simțit dorința jucătorilor să lupte pentru un scor mai bun. Benfica a avut și ea ocazii bune în a doua repriza de a marca, dar mingea nu a intrat în poartă

Lasă un răspuns