S-a jucat turul semifinalelor UEFA Europa League

europa-league1

Acum câteva minute s-au terminat semifinalele UEFA Europa League Șahtior- Sevillis și Villarreal – Liverpool. Meciul dintre Șahtior și Sevilla a fost frumos, poate cel mai placut dintre toate semifinalele din această săptămână.

Echipa lui Lucescu a început prost meciul, a primit gol în minutul 6 dupa o greșeală colectivă în apărare. Golul l-a înscris  Vitoloi cu un șut cu efect, la colțul lung. Apoi ucranienii și-au revenit, au început să vină peste spanioli, au recuperat multe mingi. Asta s-a văzut și la scor, Marlos a readus egalitatea,cu un șut plasat, din interiorul careului, care l-a lăsat fără reacție pe portarul Soria. În minutul 36 Șahtior face 2-1 prin  Stepanenko cu o lovitură de cap din centrala perfectă a lui  Marlos.

A doua repriză echipa lui Lucescu nu a mai putut face față Sevillei. Spaniolii a avut câteva ocazii foarte mari de a marca prin  Gameiro care a reușit să dea gol până la urmă din penalty.  E al treilea meci consecutiv dintre cele două echipe ce se termină la egalitate.

În celălalt meci, Liverpool s-a mulțumit să se apere și să contraatace când a fost posibil la Villarreal. Spaniolii a încercat să atace, a ținut de minge, dar în prima repriză nu a avut ocazii la poarta englezilor.

În repriza a doua nu s-a schimbat nimic. Spaniolii a avut cateva posibități de a marca  A reușit s-o facă in minutele de prelungiri a partitei prin Adriano după o fază colectivă frumoasă. Liverpool a avut și ea o ocazie prin Firmino care a șutat în bară.

Returul semifinalelor UEFA Europa League se va juca joia viitoare pe 5 mai.

Lasă un răspuns