S-au jucat și celălalte două sferturi de finală din UEFA Champions League care au avut rezultate neașteptate

maxresdefault (2)

Acum aproximativ o oră s-au terminat și celălalte două sferturi de finală UEFA Champions League, Woflsburg – Real Madrid și Paris PSG – Manchester City. Ambele meciuri nu s-au ridicat la valoarea competiței.

În Germania Real a aliniat exhipa ce a batut Barcelona sâmbătă. primul sfert de oră echipa a jucat bine, și-a creat ocazii. După minutul 15 jucătorii s-au tăiat, au căzut fizic și Woflsburg a profitat de acest lucru. În minutul 22 Schurrler fostul jucător a lui Chelsea obține un penalty după un fault făcut de Casemiro. Rodriguez îl învinge pe Navas cu un şut imparabil. După alte trei minute, Vârful lui Woflsburg, Arnold scapă de marcajul lui  și îl învinge şi el pe Navas din pasa lui Henrique.. Pânâ la pauză nu s-a întâmplat notabil , doar Benzeman se accidentează și este schimbat.

în Repriza a două nu fost nimic spetaculos. Nemții au avut o mare ocazie de a face 3-0. În rest am văzut cum Ronaldo era  mai mult pe jos. Mrcelo a provocat un adversar, parca Real Madrid nu avea oxigen în plămâni să respire pentru a putea alega.

în celălalt meci PSG și City s-au întrecut în greseli de neiertat la acest nivel.  Nu a fost seara lui  Ibrahimovic care a ratat un penalty și o mare ocazie, dar totuși a marcat după o mare greșeală fudașului Fernando care nu este atent la pasa portarului Hard și mingea ajunge la Ibrahimovic. Scorul a fost descris de cei de la City. David Luis deviază mingea greșit venită de la Fernandinhoa  care ajunge la  De Bruyne care marchează în poarta lui Trapp. Urmează golul lui Ibrahimovic.

În repriza a doua au continuat greșelile. Rabiot îl învinge pe Hart în minutul 60 mai multe greșeli în apărarea celor de la City. În minutul 72  apărarea lui PSG greșește grav și Fernandinhoa marchează în poarta lui Trapp.

PSG și City nu au arătat ca două echipe mari care vor să ajungă în seminalele UEFA Champions League.

Săptămâna viitoare se vor juca returul celor 4 sferturi de finală. Marți vor juca PSG – City , Real Madrid – Woflsburg, Miercuri vor juca Atletico – Barcelona și Benfica – Bayem.

Lasă un răspuns