S-au stabilit și celelalte două semifinaliste din UEFA Champions League

maxresdefault (2)

Barcelona joacă cel mai frumos fotbal și de accea este cea mai iubită echipă. În seara asta fanii au motiv de supărare, Barcelona n-a strălucit în returul sferturilor de finală Champions League de finală cu Atletico Madrid. Încă odată deţinătoarea UEFA Champions League nu poate să-și apere titlu

Acum o săptămâna în tur pe Camp Nou meciul s-a terminat 2-1 pentru Barcelona. În seara asta Atletico a dominat prima repriză având 3 ocazii în primele 10 minute, prin Gabi, Ferreira Carrasco şi Griezmann. Golul a venit conform cursului jocului. Griezmann a înscris din pasa lui Saul, după o greșeală a lui Alba. Barcelonna are un doar un șut pe spațiu porții prin Neymar la sfârșitul reprizei.

Repriza a doua a început la fel ca prima. Atletico a avut două ocazii, un şut al lui Carrasco prins de Ter Stegen şi o bară a lui Saul. A urmat încă un şut al lui Griezmann, Din minutul 66 Barcelona a încercat să pună presiune pe Atletico catalanii , fără însă a avea mari ocazii de a egala. Doar vreo 3 faze mai mai periculoase:Godin a blocat un şut al lui Alba, Suarez trimite slab din careu, după o minge oprită de Neymar.

Apoi Filipe Luis a pornit scapă singur , ajunge în careul Barcelonei după o cursă făcută din propriu teren Faza se termină cu un henţ făcut în careu de Iniesta. Griezmann a transformat cu emoţii penalty-ul şi a dublat avantajul gazdelor. În minutul 90 Messi are ocazia să ducă meciul în prelungiri printr-o lovitură liberă, dar mingea trece pe lângă bara din dreapta.

Este pentru prima oară în 14 ocazii când Barcelona nu trece mai departe într-o dublă cu Atletico, în care a câştigat prima manşă.

După 39 de meciuri fără învingere, Barcelona ia bătaie de la Real Madrid și Real Sociedad în campionat și acum cu Atletico în Champions League.

În celălalt meci Bayem a făcut egal 2 -2 la Benfica acasă și s-a calificat pentru a treia oară sub comanda lui Guardiola în semifinalele Champions League. În tur Bayem obținuse victoria la limită cu 1-0.

Bayem a început prost meciul. Benfica a deschis scorul printr-o lovitură de cap a vârfului Jimenez care a primit o pasă perfectă a lui Eliseu, Portarul Neuer a greșit grav la această fază. Salvio, Carcela a ratat imediat o mare ocazie să facă 2-0 scăpând singur cu Newer.

Ca o echipă mare, Bayen a reacționat repede. Vidal a marcat cu un șut dinafara careului de 16 metri. Imediat după pauză Muller dă gol și el din pasa lui Martinez. Meciul s-a terminat cu Benfica egalând dintr-o lovitură liberă și având și alte ocazii de a înscrie.

Guardiola ajunge la a șaptea semifinală de Champions League, cu Barcelona de patru ori și de trei ori cu Bayem.

Așadar, cele patru echipe calificate în semifinalele UEFA Champions League sunt: Man. City, Real Madrid, Atletico Madrid și Bayem Munchen. Tragerea la sorți e vineri 15 aprilie.

 

Lasă un răspuns