Se știu primele două semifinaliste din UEFA Champions League

maxresdefault (2)

Acum aproximativ o oră s-au decis primele semifinaliste din Champions League. în această seară s-a jucat meciurile Real Madrid – Wolfsburg și Manchester City – PSG Paris. La tragerea la sorți Real și PSG erau declarate favorite la calificare din cauza performanțelor anterioare.

Acum o săptămână s-a jucat turul meciurilor unde Wolfsburg a produs o mare surpriză bătând pe Real acasă la ei cu 2 -0. Așa cum s-a așteptat toată lumea spaniolii au început meciul din retur. Primul sfert de oră nemții au fost puși la o presiune foarte mare și primul gol a lui Ronaldo a venit normal. Fundaşii lui Wolfsburg făcând o mare greșeală lăsând mingea să ajungă la portughez. Doar un minut a trecut și Ronaldo a dat al doilea gol primind pasa dintr-un cornel. Iar apărarea nemților e visătoare.

La 2-0 spaniolii au devenit mai prudenți și nemții au ieșit la joc având o ocazie bună la șutul lui Luiz Gustavo de la distanță și un șut dat de Kruse din interiorul careului de 16 metri, dar Navas a fost atent și a respins mingea in cornel la ambele faze.

A doua repriză a început la fel ca și prima, cu Real Madrid încercând să dea golul calificării. După aproximativ 20 de minute Modric obține o lovitură liberă de la 20 metri poziția centrală. Ronaldo a șutat mingea tocmai în locul unde zidul făcut de nemți a mișcat. Golul al treilea venind inevitabil, portarul nu a putut face nimic fiind mascat de zid.

Nemții au încercat sa atace la 3-0, dar tot spaniolii au avut ocazii de a marca al patrulea gol.

Cristino Ronaldo cu aceste 3 goluri înscrise a ajuns la cota 16 în acest sezon de Champions League. E la un singur gol distanță de recordul deținut tot de el de acum 2 ani. E singurul jucător care a reușit să dea cel puțin 15 goluri în două sezoane.

În celălalt meci, Man City – PSG nu sunt multe de spus. Francezii au dezamăgit iar făcând un meci slab având doar un șut pe poartă în prima repriză din lovitură liberă și două goluri anulate pe drept în a doua repriză. În turul jucat la Paris scorul a fost 2 -2.

După o jumătate de oră de joc, Aguero a obţinut un penalty, după ce a scăpat singur cu portarul Trapp, Tot atacatul argentinian execută, dar ratează. City continuă să aibă câteva ocazii de a marca.

A doua repriză nu e diferită decât prima.Ibrahimovic mai are o ocazie din lovitură liberă. City a atacat mai mult. în minutul 76 vine și golul meritat. Belgianul De Bruyne a şutat superb de la marginea careului de 16 metri şi a marcat al treilea său gol în actuala ediţie a Ligii Campionilor. De Bruyne a punctat şi pe Parc des Princes, când de asemenea a deschis scorul.

Lasă un răspuns