Steaua pierde primul meci de când Reghecampf a revenit în Ghencea

fotbal

Steaua este învinsă de Voluntari  cu 3 – 1 ,, în groapă ” .  Jucătorii cu renume achițonari de Becali nu s-au văzut în seara asta. Marica s-a făcut maricat o singură dată, atunci când a ratat singur cu portarul dând mingea mult peste poartă. În rest Steaua avut posesia balonului, dar jucătorii au pasat lent, nu s-au demarcat deloc.

Echipa Voluntari a înscris prima printr-o centrare dintr-o lovitură de cornel. Achim dă gol cu capul scăpând de demarcajul jucătorul Stelei. Adi Popa a egalat tot dintr-o greseală a unui fundaș a echipei Voluntari.

Voluntari a încearcat să se închidă în apărare și  să  se apropie de poarta Stelei pe contraatac. Au fost câteva încercăr până în ultimul sfert de oră pe care apărarea stelistă le revolvă. Dar în ultimele 12 minute jucătorul Kone de la Voluntari face praf apărarea echipei Steaua. Prrimul gol îl da după o cursă de 50 de km de alegare elimiind pe rănd fundașii Stelei. Al treilea gol Kone primește mingea la marginea careului și trece ca prin brânză prin doi jucătorii a Stelei

Pentru Steaua a fost prima învingere de când a preluat echipa Laurențu  Reghecampf. Vom vedea dacă  daca cei 12 jucători aduși de  Reghecampf vor reuși să-și   facă obiectivul, adică să câstige campionatul.

Lasă un răspuns