Tragerea la sorți 16-imile Europa legue

În urmă cu câteva ore s-a tras la sorți 16-imile Europa legue. Din păcate CFR Cluj nu este printre cele 32 de echipe calificate așa cum s-a întâmplat în sezonul trecut. Meciurile vor avea loc loc pe data de 18 februarie 2021.

Sorții au decis:

Wolfsberger – Tottenham

Dinamo Kiev – Club Brugge

Real Sociedad – Manchester United

Benfica – Arsenal

Steaua Roșie Belgrad – AC Milan

Antwerp – Rangers

Slavia Praga – Leicester City

Salzburg – Villarreal

Braga – AS Roma

Krasnodar – Dinamo Zagreb

Young Boys Berna – Bayer Leverkusen

Molde – Hoffenheim

Granada – Napoli

Maccabi Tel-Aviv – Șahtior

Lille – Ajax

Olympiakos – PSV

Așa cum se vede Dinamo Kiev antrenată de Mircea Lucescu a picat cu belgienii de la Brugge. Părerea mea este că nu a fost o tragere rea pentru antrenorul român. Cele două echipe sunt cam de aceeași valoare.

Slavia Praga  unde joacă Nicușor Stanciu nu a avut noroc la tragere. Englezii de la Leicester City sunt o echipă puternică. Au un sezon foarte bun în Premier Legue. Nu pot să spun același lucru despre cehi. Nu mai au jocul ăla bun din sezonul trecut.

Scoțienii de la Rangers, unde joacă Ianis Hagi, au avut noroc la tragere. Belgienii de la Antwerp nu sunt de speriat. Echipa din Scoția este neînvinsă în campionat, are un sezon foarte bun. Din păcate Ianis nu mai prinde echipa.

AC Milan, unde e legitimat Ciprian Tătărușanu este mare favorită în meciul cu Steaua Roșie Belgrad. Italienii au un sezon așa cum nu au vrut de ani buni. Merg foarte bine in Seria A. Odată cu reîntoarcerea lui Zlatan Ibrahimovic la echipă, AC Milan a renăscut din propria cenușă.

Cele mai tari meciuri din această fază a competiției sunt: Real Sociedad – Manchester United, Lille – Ajax și Benfica – Arsenal. După părerea mea favoritele acestor meciuri sunt: Manchester United, Lille și Arsenal Vom vedea dacă am dreptate sau nu.

Cea mai mare diferență de valoare între două adversare este în meciul Molde – Hoffenheim. Este clar că nemții sunt mari favoriți împotriva norvegienii de la Molde.

Articol scris de Ramona Lengyel

Lasă un răspuns