Tragerea la sorți pentru optimile Chanpions legue

În urmă cu trei ore s-a tras la sorți optimile de finală pentru chanpions legue care se vor desfășura in perioada 16-17 februarie / 23 – 24 februarie (tur) – 9-10 martie / 16-17 martie (retur).

Sorții au decis:

Borussia Monchengladbach – Manchester City

Lazio – Bayern Munchen

Atletico Madrid – Chelsea

RB Leipzig – Liverpool

FC Porto – Juventus

Barcelona – Paris Saint-Germain

Sevilla – Borussia Dortmund

Atalanta – Real Madrid

Așa cum se poate vedea cel mai captivant meci va fi Barcelona – Paris Saint-Germain. Barcelona plătește tribut înfrângerii cu Juventus de acasă din ultima etapă a grupelor ligii campionilor. Din cauza acestei înfrângeri a pierdut locul 1 in grupă și nu a mai fost cap de serie la tragerea la sorți din seara asta.

Cele două echipe au avut un duel de toată frumusețea in 2017 câștigat de catalani cu 6-5 ( 0-4 tur și 6-1 in retur). Dar acum francezii sunt mai puternici și catananii sunt în cea mai proastă perioadă din ultimii 20 de ani.

In rest Bayern Munchen va avea o misiune ușoară cu Lazio Roma cred eu, dar surprize in fotbal se văd mereu. Și Juventus Torino la fel cu Porto, cu toate că sezonul ăsta nu sunt de neînvins. In campionat au de suferit. Nici Liverpool nu cred că va avea probleme cu nemții de la Leipzig. Borussia Monchengladbach va avea misiune grea cu Manchester City.

Meciurile echilibrate vor fi: Atletico Madrid – Chelsea,  Sevilla – Borussia Dortmund.

Meciul Atalanta – Real Madrid va fi un spectacol total, două echipe care pun preț pe atac. Dar Real Madrid va fi câștiga dând mai multe goluri decât italienii.

Eu una sunt fană Barcelona de mică, in toți ani am crezut-o favorită la câștigarea trofeului ligii campionilor. Anul asta nu prea mai cred asta. Nu știu ce se va întâmpla în iarnă în perioada de transferuri, dar nu văd cum ar putea să cumpere jucători de calitate in situația în care este clubul la ora actuală. Dar nici Bayern Munchen nu va câștiga pentru al doilea an consecutiv. Vom trăi și vom vedea ce se va întâmpla. Fie ca cea mai bună echipă să câștige!

Articol scris de Ramona Lengyel

Lasă un răspuns