7 Mai rămâne o zi magică pentru sportul românesc

sportul-romanesc-in-criza-fara-precedent-romania-va-avea-la-jocurile-olimpice-de-la-rio-una-dintre-cele-mai-mici-delegatii-din-ultimii-50-de-ani-170910

Se pare că ziua de 7 mai e o zi magică pentru sportul românesc. Astăzi se îndeplinește 30 de ani de când echipa de fotbal Steaua București a câștigat cel mai prețios trofeu din fotbalul European, Liga Campionilor, o performanță care nu știu dacă se mai întâmpla vreodată.

Astăzi 7 mai 2016 sportul românesc a ieșit la lumină prin performantele remarcabile la care nu visam acum câțiva ani. Așa cum știm cu toții, sportul în România e în cădere liberă , nu mai avem rezultate pe plan mondial.

Echipa de handbal feminin CSM  București la prima ei participare în Liga Campionilor a reușit să se califice în finală care se va desfășura mâine de la 18.45. CSM va juca în finală cu echipa maghiara Gyor.

Simona Halep a câștigat turneul de primă categorie de la Madrid. E al doilea turneu  de asemenea importanță care îl câștigă Simona. Primul a fost Indian Wells acum un an în martie.

Încă o performanță s-a făcut astăzi de către jucătorii tenis Horia Tecău și Florin Mergea care vor juca finala de la Madrid la dublu unu împotriva celuilalt împreună  cu partenerii lor.

Păcat că toate aceste vești bune din sport sunt umbrite de decesul fotbalistului de la Dinamo. Încă o dată s-a România nu se lucrează cu profesionalism când sunt situații limită de viață și de moarte. Ce trebuie să se întâmple ca ceva să se schimbe? Eu nu am răspuns.

Lasă un răspuns