8 Mai 2016 va rămâne o zi de neuitat pentru mine

572e228895f9cf2d07a1f508

Mulți oameni sunt de părere că pot fi fericiți doar atunci când au banii necesari pentru a duce o viață bună și au o familie frumoasă. Părerea mea este că mai există și alte posibilități ca persoana să cunoască fericirea.
Eu nu am nici bani mulți, nici o familie nu mi-am făcut. Viața nu a fost blândă cu mine niciodată, dar nu m-am dat bătută. Am căutat mereu fericirea prin pasiunile pe care le am.
Am obiceiul să spun că mănânc sport pe pâine. De mică nu mi-a scăpat nicio competiție sportivă europeană sau mondială. Pe 8 Mai am fost cu adevărat fericită pentru performanța fetelor de CSM București, nu m-am așteptat să câștige Liga Campionilor deoarece jucau împotriva celor mai bune echipe de handbal și întotdeauna echipele românești chiar cu jucătoare străine nu au reușit să reziste la presiunea meciurilor.
N-o uit să uit eșecurile Olchimului Rm Vâlcea care a pierdut o finală și o semifinală de Liga Campionilor având poate cele mai bune jucătoare la momentul acela.
Eu nu am prins acele performanțe mari din handbal, Olchim a câștigat Cupa Cupelor, dar nu se compară cu performanța câștigării Ligii Campionilor. Nici nu am îndrăznit să visez că voi trăi să văd această performanță în aceste vremuri când sportul romanesc e în cădere liberă. Olimpiada din anul asta va fi pentru noi cea mai săracă ediție în medalii deoarece nu mai avem sportivi mulți ce pot să se bate cu cei mai buni. Eu oricum voi urmări olimpiada cu cel mare interes și mă voi bucura pentru fiecare performanță mare făcută de sportivii români sau nu.
Ziua de 8 Mai 2016 va rămâne în inima mea pentru întotdeauna așa cum mai sunt și altele. Sportul a reușit încă o dată să-mi producă clipe de fericire de neuitat.
CSM București a arătat că se poate îndeplini un vis chiar dacă nu ai cele mai bune condiții, având o conducere care știe ce să facă. Felicitări celor care au contribuit la această performanță! Să dea Domnul să mai se obțină asemenea performanțe uriașe!

Lasă un răspuns