Alexandra Stan a lansat un nou videoclip

Se pare că artiștii noștri doresc să înceapă anul în forță ieșind pe piața muzicală cu noutăți încă din primele zile al anului 2017.

Un exemplu foarte bun în acest sens este Alexandra Stan care a lansat zilele astea un nou videoclip pentru piesa „9 lives “, cântată alături de Jahmi. Cântecul face parte de pe ultimul album scos de artistă pe piață, ce se numește „Alesta “

Alexandra Stan a spus câteva cuvinte despre acest videoclip nou: „Piesa este despre puterea de a te ridica şi de a te reinventa. Clipul l-am filmat în Constanţa, în locurile dragi mie, unde am cea mai bună energie. Am ales ca locaţii portul maritim, valea portului, dar şi parcul din copilăria mea. Chiar dacă a fost destul de frig, echipa cu care am lucrat şi faptul că am filmat acasă au transformat totul într-o experienţă frumoasă “.

Clipul a fost filmat și regizat de Criss Blaziny, Cu acest artist Alexandra a mai colaborat la piesa „Au gust zilele “. „9 lives “este produsă de bulgarul Boris Milanov.

Anul 2016 a fost unu bun pentru Alexandra, în martie a lansat în Japonia albumul „Alesta” prin intermediul Victor Entertainment. După câteva zile albumul apare în format digital în multe tari din Europa, inclusiv în România. În luna octombrie albumul „Alesta” este lansat în țară și pe CD, prin intermediul caselor de discuri Roton/Global Records. Varianta albumului lansat în România conţine 11 piese și cuprinde colaborări cu INNA, Daddy Yankee, Mohombi, Havana și Jahmmi.

Alexandra Stan a debutat cu single-ul „Lollipop (Param Pam Pam)” spre finalul anului 2009. Melodia a avut succes în România la începutul anului 2010, urcând în topurile radiourilor și ajungând până pe locul 18 în Romanian Top 100.

Al doilea single, „Mr. Saxobeat”, s-a bucurat de un succes internațional. S-a vândut în aproape 1.000.000 de exemplare în mai puțin de un an, ajungând în top 5 în peste 20 de țări, cum ar fi Noua Zeelandă, Marea Britanie și în top 30 în Australia, Canada și Statele Unite.

Primul album lansat pe piață a apărut în anul 2011. El se numește Saxobeats. Acesta a fost un succes comercial, clasându-se în Top 40 al albumelor în țări precum Germania, Finlanda sau Elveția, în Japonia ajungând în Top 20.

În 2012 Alexandra a lansat piesa „Lemonade” de pe albumul Saxobeats care are aproape 47.000.000 vizualizări pe Youtube în 10 luni de la lansare. Single–ul ajunge numărul 1 în Bulgaria și întră în Top 50 în peste 8 țări.

Alexandra revine în 2014 în activitate cu piesele „Thanks For Leaving”, „Cherry Pop”, „Dance” și „Give Me Your everything” care vo fi puse pe al doilea album de studio „Unlocked”. Acest album s-a bucurat de mult succes în Japonia. Toate cântecele menționate mai sus au fost nr 1 în Japonia. Piesa Dance a fost chiar declarată cântecul anului 2014.

Sursa știrei: http://traiestemuzica.ro/

Lasă un răspuns