Am contactat o firmă de avocatură online pentru verisoara mea

Acum câteva zile am primit o veste proastă. Nu mai știam nimic de o verișoară, cu care mă înțeleg foarte bine. Eram îngrijorată pentru ea, parcă presimțeam că ceva nu este în regulă.

I-am dat telefon să văd ce face. Vocea ei răgușită, simțeam că era tristă. Ea la început nu a vrut să recunoască că se întâmplă ceva, dar nu am lăsat-o în pace până nu mi-a spus ce are.

M-am speriat și mai tare atunci când a început să plângă. După a reușit să se liniștească, mi-a povestit că nu se mai înțelege cu soțul ei. El și-a găsit pe altcineva. Ea a tot a sperat că e ceva trecător și îi va trece, că vor reuși din nou să fie o familie fericită. Dar nu a fost așa, in urmă cu aproximativ două săptămâni, soțul i-a cerut divorțul. Cel mai grav lucru este că i-a zis că va cere și custodia copiilor.

Verișoara mea nu se aștepta la așa ceva. A luat-o prin surprindere, e distrusă, nu știe ce să facă. Nu ar rezista să-i ia și copiii. Sunt lumina ochilor ei.

La auzul acestor cuvinte, am început să tremur toată, nu mai aveam aer, gura mi s-a uscat. A trebuit să închid telefonul puțin să-mi revin. Am băut puțină apă, am tras adânc aer în piept. Apoi am sunat-o din nou pe verișoară. I-am spus că voi fi alături de ea,

I-am promis că voi avea grijă să-i nu ia nimeni copiii. Am asigurat-o că voi angaja un avocat bun s-o reprezinte la tribunal. Știu de la o colegă de serviciu care a trecut prin ceva asemănător, că a apelat la un site care oferă servicii de avocatură.

Pe această colegă a ajutat-o foarte mult avocatul angajat online. Nu am dormit deloc în acea noapte. Nu-mi venea să cred ce pățea verișoara mea. Soțul ei părea o persoană de treabă. Țin minte cât de îndrăgostiți erau când s-au căsătorit.

Abia am așteptat să se facă dimineață, să mă duc la serviciu, să vorbesc cu colega despre acel site de avocatură. Ea mi-a dat adresa, m-a asigurat că fac cea mai bună alegere. În acea zi i-am și contactat pe cei de la firma de avocatură online. In scurt timp m-au căutat, le-am spus situația verișoarei mele. Cel cu care am vorbit mi-a spus pe un ton cald sa stau liniștită, verișoara mea nu-și va pierde copiii in niciun caz, legea e de partea ei.

Nu am rezistat sa mai stau departe de această ființă dragă mie. M-am hotărât să mă duc la ea să-i dau vestea cea bună. Când am văzut-o atât de tristă, mi-au dat lacrimile. A slăbit mult, pe vedea că suferea foarte mult. Am încercat s-o liniștesc, s-o încurajez că nu e prima nici ultima femeie care pățește așa ceva. Trebuie să meargă mai departe, soțul ei nu merită nicio lacrimă. Trebuie să treacă peste pentru copii, au nevoie de ea. Am asigurat-o că avocatul angajat va avea grijă să rămână ea cu cei mici. Am rugat-o să aibă încredere în mine și să stea liniștită că așa se va întâmpla.

Articol scris de Ramona Lengyel

2 Replies to “Am contactat o firmă de avocatură online pentru verisoara mea”

  1. Chiar căutam o firmă de avocatură ! Mulțumesc pentru acest articol !

  2. In ziua de azi, cand sunt tot mai multe cazuri de divort, sau alte probleme de natura legala un asemenea site e mai mult decat necesar.

Lasă un răspuns