Am cucerit un bărbat chipeș cu ajutorul aspiratorului Rohnson

logo_marketonline_mic1

În sfârșit a venit primăvara, ador acest anotimp. Natura este readusă la viață de razele soarelui. Îmi place atât de mult să privesc cum iarba creste, copacii înfloresc, parfumul florilor de primăvară. Nu există an să nu am în casă ghiocei, lalele sau zambile. Toate astea mă face să mă simt că tot ce a fost rău peste iarnă dispare, totul e curăţat și purificat, putem să luăm de la capăt și să ne bucurăm de viață cu darurile pe care ni le oferă primăvara.

Exact acest lucru mi s-a întâmplat zilele astea. De la începutul anului lucrez la o nouă firmă de IT. Acolo am cunoscut un bărbat de care m-am îndrăgostit la prima vedere. Nu am crezut niciodată că mi se va întâmpla așa ceva, nu am simțit pentru nimeni aceşti fluturași în stomac. E tipul de bărbat elegant mereu amabil. Zi de zi se îmbracă cu haine ce-i pun cel mai bine în evidență silueta corpului bine lucrată la sală. Părul creț șaten, ochii verzi, fața albă fină, parfumul folosit completează profilul bărbatului visurilor mele.

Mă scol în fiecare zi cu speranța că colegul meu se va uita la mine și va vedea o femeie care îl poate face fericit. Încerc să mă fac observată, intru în dialog cu el, mă îmbrac elegant. Până acum o săptămână nu a dat niciun semn că l-aș interesa într-un fel.

Până ieri nu ne-am mai văzut câteva zile deoarece am răcit cumplit și am lipsit de la serviciu. Ieri mă sună șeful să-mi zică că are un proiect urgent și îmi trimite un CD prin intermediul prințului meu să lucrez acasă până îmi trece răceala.

M-am luat cu mâinile de cap când am auzit. Casa mea semăna cu un câmp de război, praful era de un deget pe mobilă, pe la colțurile camerei  si jos pe la colțurile mobilei erau foarte multe scame, pe pereţi erau păiajeni, firimituri de pâine și de mâncare completau decorul locuinței mele. Mai era câteva ore și venea colegul și dacă vedea cum arăta garsoniera, o lua la fugă și adio speranțe pentru o relație.

Până să mă hotărăsc ce să fac, mă sună mama la telefon:

– Bună, draga mea. Ce faci? Te simți mai bine?

– Mă simt oribil, vine bărbatul visurilor mele la mine și casa mea e un dezastru! Am țipat la mama la telefon. Începusem să plâng. Mama nu înțelegea nimic.

– Ramona, linişte-te! Ce s-a întâmplat cu locuința?

– E un dezastru! E o mizerie cruntă. Dacă o vede n-o să mai dorească în veci să aibă de a face cu mine.

– Mai ții minte ce ți-am adus ultima oară când am venit în vizită la tine?

– Un aspirator. Ce vrei să fac cu el? Probabil îmi trebuie vreo 3 aspiratoare să reușesc să curăţ totul la timp.

rohnson-280x300

– Nu e orice aspirator, e un aspirator Rohnson multifuncţional cu filtrare prin apă cu care o să faci curățenie în doi timpi și trei mișcări! Te vei transforma într-o Speedy Gonzales. Aspiratorul Rohnson AquaTech R144 este un produs inovator, performant, care folosește o tehnologie de filtrare prin apă, ceea ce conduce la concluzia că e un produs ideal pentru curățenie. Acest aspirator este ideal pentru persoanele ce suferă de alergii sau astm.. Praful și mizeria este aspirată de filtrul HEPA care reține în jur de 99,99% din particulele mai mari de 0.3 microni. Filtrarea prin apă este o metodă prin care praful este trimis direct în apă, prevenind astfel împrăştierea acestuia în aer. Filtru HEPA lavabil, este prevăzut cu un recipient robust de 15 litri,. Aparatul are 5 perii de curăţare (perie pentru aspirare umedă, perie pentru aspirare uscată, perie în formă de T, perie rotundă ce ajunge în colțuri), mâner ergonomic pentru transport, spațiu practic de depozitare cablu.

– Chiar așa să fie? Am zis eu neîncrezătoare. Credeam că mama exagerează așa cum o mai face.

– Încearcă și vei vedea că am dreptate. Mi-a răspuns mama.

După 2 ore garsoniera mea era curată lună, puteai să lingi pe jos. Nu am putut să mă abţin să n-o sun pe mama să-i spun că am terminat curățenia.

– Ai văzut că am avut dreptate? Mi-a zis mama răzând.

– De unde ai luat acest aspirator Rohnson AquaTech R144?

– Am văzut într-o zi reduceri aspiratoare când navigam pe internet și m-am gândit imediat că ai avea mare nevoie de aşa ceva. Am avut dreptate, nu?

– Da, mama. M-ai salvat încă odată de la un dezastru.

– Mă bucur că am dat peste magazinul Marketonline.ro, să-ți pot lua un aspirator de calitate care te va ajuta enorm în viața ta dezordonată.

– Mulțumesc, mamă!

Prințul meu a venit la ora promisă. Mi-a adus un buchet de lalele. A acceptat invitația de a servi cu mine ceva.  Am băut amândoi un ceai cu lămâie, am vorbit cam 2 ore cum nu am mai făcut-o până acum.

Când a plecat m-a sărutat pe obraz și mi-a șoptit la ureche să mă fac repede bine deoarece dorește să mă vadă în preajma lui în fiecare zi. Am simțit pentru prima oară că noi doi suntem atrași unu de altul.

N-am dormit toată noaptea de emoție, abia aștept să merg luni la serviciu să ne vedem. Presimt că viața mea se va schimba, în sfârșit voi fi fericită. Mă întreb ce se întâmpla dacă nu aveam aspiratorul Rohnson AquaTech R144. Probabil acum eram cea mai tristă femeie din lume.

Articol scris pentru Proba 1 – MarketOnline, Spring SuperBlog 2016.

3 Replies to “Am cucerit un bărbat chipeș cu ajutorul aspiratorului Rohnson”

  1. Cate minuni poate face tehnologia asta moderna. noroc cu Marketonline si cu mama;). Sicera sa fiu ma tenteaza un aspirator de acest tip.:)

    1. Ar trebui sa ne tenteze pe toti un asa aspirator. Mersi!

  2. […] Am cucerit un bărbat chipeș cu ajutorul aspiratorului Rohnson […]

Lasă un răspuns