Am cumpărat hrana umeda pentru junioara casei

In ziua in care am decis sa ne marim familia cu o pisicuta, toata perceptia noastra s-a schimbat. Viata noastra a fost inundata de o dragoste neconditionata si de o multime de giumbuslucuri care ne-au umplut zilele de veselie. Dar si de emotii caci a noastra pisi era cam prea curioasa si zapacita.
Cand a ajuns la noi acasa, cred ca avea vreo doua luni.
Era o adevarata provocare sa ii gasim o hrana adecvata pentru ea pentru ca domnisoara noastra era cam mofturoasa in acea perioada si care sa o tina energica.
Am vorbit si cu alti oameni cu sufletul pisicos si asa am ales hrana umeda pentru pisici, pliculetele  devenind  in timp scurt favoritele ei, avand bucatele fragede de carne exact asa cum trebuia pentru junioara casei.

Ceea ce e un plus la aceste mici portii de mancare este faptul ca  sunt cu un continut echilibrat de ingrediente care ofera aportul necesar de calciu, proteine si minerale ce sustin o crestere echilibrata si sanatoasa.

Dupa cum va spuneam a mea pisicuta avea un surplus de curiozitate. Cred ca a luat si din cea a fratilor ei, caci sincer era cea mai neastamparata. Drept urmare s-a lasat cu ceva aterizari si salturi nereusite. Tocmai de accea am cautat o hrana care sa contina minerale si calciu pentru a ii intari oasele si a o proteja de posibile fracturi.

Intr-o zi a venit in vizta o prietena draga, careia ii era tare draga zvarluga noastra, stiind de aventurile ei si de faptul ca de multe ori sarea de la inaltimi sau se catara prin copaci sau pe garduri iar noi stateam mereu cu grija ei si a sanatatii sale.

Ne-a asigurat ca plicutele erau perfecte pentru varsta ei, deoarece sunt  special facute pentru juniori si junioare pana la varsta de un an.

Ghemotocul nostru de energie a fost cucerita de gustul lor. Ceea ce ne-a incantat. Caci dupa cum spumeam domnisoara era tare mofturoasa la mancare si gusturi. Dar vedeti animalele au un simt aparte in a sti ce le face cu adevarat bine.

Am observat ca Peti, asa o strigam noi, avea o digestie mult mai buna si dupa cum ne-a spus domnul doctor vederea si inima ei erau in cea mai buna forma. Va dati seama ce bucurosi am fost sa ni se comfirme ca am facut alegeri bune in privinta hranei puiutului cu blanita.

Si uite asa cu hrana adecvata, pisicuta familiei noatre a reusit sa-si satisfaca toate curiozitatile si sa ramana sanatoasa pasind in forta catre statutul de adult la fel de curioasa si nelinistita. Datrorita firii ei a avut parte de o mare aventura. A disparut de acasa vreo 10 zile si sincera sa fiu am crezut ca am pierdut-o. Dar a aparut dupa acele zece zile, slaba ce e drept, deoarece cazuse intr-o pivnita parasita, dar sanatoasa. Ceea ce ne-a demonsatrat ca o hrana echilibrata poate face minuni, poate sustine sanatatea prietenilor nostri necuvantatori atunci cand lumea mare ii tenteaza.

Dupa o asemenea mare Evadare trebuie sa va spun ca miti s-a mai linistit. De atunci se si ne rasfata cu iubire si dezmierdari. Adult fiind acum, si-a rafinat gusturile in materie de hrana si a terecut la ceva mai fine dining. Prefera somonul pregatit ca un gatar in aspic.

Deh, ca o adevarata lady are gusturi rafinate. Blanita arata superb si datorita continutului de omega 6 minerale si vitamine iar mirosul si gustul par a fi apetisante caci sincer felul in care toarce si miauna cand simte mirosul, frematand de placere spune tot.

O hrana adecvata e tot ceea ce trebuie ca pisicutele sa se poata bucura de tot ceea ce inseamna viata.

Contact:

Adresa: Piata 1 mai nr. 1-2, Cluj-Napoca

Telefon: 0364-881.882

E-mail: contact@buddies.ro

Articol scris de Laura

Lasă un răspuns