Am cumpărat prietenei mele produse de papetărie pentru un proiect

Am avut parte de un Crăciun minunat alături de familie și de prietena mea cea mai bună. Am profitat la maxim de timpul liber și ne-am distrat din plin. Prietena mea face parte din familia mea din multi.

Din păcate nu se împacă prea bine cu rudele ei. Mereu alege să petreacă sărbătorile alături de noi unde e mereu bine venită, o tratăm ca un membru al familiei.

Aceste sărbători au o importanță aparte pentru că prietena mea a primit aprobarea să înceapă un proiect foarte important ea. Chiar după Anul Nou și-a propus să între în pâine să spun așa, adică să facă primii pași în munca sa în acest proiect. Un timp numai o să mai petrecem timpul liber împreună, n-o să aibă timp pentru mine. Îmi va fi greu, dar mă bucur pentru ea că face ce a visat mulți ani. Așa că până luni 4 ianuarie voi avea grijă să ne simțim bine, să ne bucurăm una de alta și să facem tot ne place.

Ne știm încă de la liceu, am fost colege de clasa. Am stat împreună în bancă vreo doi ani. Nu ne-am despărțit și nu ne-am certat niciodată. O consider sora pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. Și ea simte la fel pentru mine. Înainte să începem să ne distrăm și să nu avem nicio grijă de aceste sărbători de iarnă, ne-am asigurat că are tot ce-i trebuie pentru proiectul ei.

Este genul de persoană căreia îi place să noteze tot ce gândește, să-și scrie idei pe hârtii, să-și scoată la imprimantă tot felul de informații etc. Și toate astea sa fie in jurul ei, să le vadă. Așa lucrează ea cel mai bine. Cunosc aceste lucruri deoarece am învățat de multe împreună pentru școală.

I-am propus să-și cumpere din timp tot ce-i e util pentru a lucra cat mai eficient la acest proiect. A fost de acord. Atunci într-o zi am intrat pe un site sugerAmat de o altă amică cu produse de papetărie. Am dat click pe categoria de produse de papetărie și ne-am uitat cam ce i-ar fi util pentru munca ce o va face la proiect.

Ea a spus că își dorește să-și ia un pachet de hârtie multifuncțională pentru copiere si printare în format A4 cu gramaj de 80 gr/mp care conține 500 coli/top.

A mai dorit mai multe pachete de notes autoadeziv repoziționabil care se lipesc și se dezlipesc foarte ușor, fără a strica suprafața utilizată. Dimensiunile lor sunt de 76 x 76 mm, conțin o sută de file și au culoarea albastru pastel. Exact ce-i trebuie pentru a-și putea nota orice vrea și să le aibă la îndemână in jurul ei.

Prietena mea și-a mai luat trei caiete mecanice cu un design deosebit, care au o paletă de culori strălucitoare, cu efecte dual-color. Datorită suprafețelor laminate, caietele au un aspect lucios, de o calitate bună. Paleta de culori sclipitoare ajută pentru spațiul de lucru unde lucrezi să nu încurci lucrurile între ele. Coperta caietelor este din carton laminat, cu efect dual-color care are diametru inel ( 4 inele ), 25 mm ( 230 coli ) cu lățimea cotorului de 40 mm și dimensiunile de 40 x 318 x 275. mm.

A mai cumpărat și câteva bucăți de hârtie foto lucioasa bună pentru toate tipurile de imprimante inkjet care este rezistentă la umezeala si apă în format A6, cu o rezoluție de 5760 dpi maxim care are un gramaj de 200 gr/mp și conține 50 coli/top. Amicei mele îi place să bea cafea sau ceai in timp ce lucrează și câteodată mai varsă din greșeală ce bea pe hârtiile de lucru. Aceste hârtii foto o să-i fie de folos..

Nu a mai vrut sa mai cumpere nimic deocamdată, pentru început va avea tot ce-i trebuie pentru a face treabă bună. Dacă vor mai fi nevoie de alte produse similare, mă voi ocupa eu de cumpărarea lor. Așa ne-am înțeles.

Acum încă mai avem câteva zile de petrecut împreună și îmi doresc din tot sufletul să reușim să ne distrăm bine, vreau să ne simțim bine, să uităm de toate grijile zilnice și să ne bucurăm de ceea ce ne place. Să dea Domnul să avem un An Nou mai bun, să fim sănătoși și fericiți.

La mulți ani tuturor!

Contact:

SC VECTOR ONLINE SRL | CUI: RO27177455 |

Reg. Com.: J40/6760/2010 |

Bucuresti Sector 6, Splaiul Independentei, Nr.319, Obiectiv 19b, Cam.2, Scara 1, Etaj 1

Articol scris de Ramona Lengyel

Lasă un răspuns