Am cumpărat tehnică medicală pentru sănătatea mamei

De ce am cumpărat tehnică medicală pentru mamă? O să aflați răspunsul în rândurile următoare.

În urmă cu câteva săptămâni am tras o sperietură zdravănă. Într-o zi mamei mele i s-a făcut rău, norocul meu a fost că eram acasă și am putut chema salvarea imediat. Cadrele medicale au venit la noi acasă în aproximativ 15 minute. Când avea tensiunea 22, i-a dat imediat pastile sa înghite. Încet, încet tensiunea a căzut, dar mama a rămas cu o moliciune al corpului.

Așa m-am speriat încât nu am mai putu dormi. A doua zi am luat măsuri, am programat-o la un doctor cardiolog,, m-am dus la medicul de familie să-l cer o trimitere la analize.

Doctorul cardiolog a pus-o să facă un ecograf și alte analize medicale specifice sistemului cardiovascular. Rezultatele au fost bune, mama nu are nimic la inimă. Tensiunea i-a crescut pe bază de nervi. În urmă cu două luni s-a supărat foarte tare din cauza ce pățit o verișoară la care ține foarte mult.

Doctorul cardiolog a sfătuit-o pe mama să-și ia un tensiometru digital de braț pentru a-și controla tensiunea și când este mare să acționeze luând pastile.

Mama nu m-a lăsat să cumpăr tensiometru pentru că nu vrea să se învețe cu el, îi era teamă că va fi obsedată de apărat și va intra în panică când tensiunea va fi mare.

Un unchi, fratele mamei a venit în vizită la noi, după ce a auzit ce a pățit surioara lui. Primul lucru pe care l-a spus a fost că trebuie să avem în casă urgent tehnică medicală, adică un tensiometru și un pulsometru pentru că aceste apărate îți poate salva viața. Ne-a povestit cum într-o zi anul trecut a simțit cum ii vine rău. Imediat mătușa i-a tensiunea. Când a văzut că mare, i-a dat de urgență pastile să înghite. Până a sosit salvarea, deja tensiunea era mai căzută. La fel se poate întâmpla să cu pulsometru, când vezi că te simți rău, verifici ce puls ai, să vezi cum e starea aparatului cardiovascular.

Când a auzit mama această poveste, a realizat că e bine totuși să aibă în casă un tensiometru. Atunci mi-a permis să cumpăr. Unchiul m-a sfătuit să intru pe un site unde are tehnică medicală de calitate la preturi avantajoase.

L-am ascultat pe unchiul meu, am intrat pe site și nu am mai stat pe gânduri, am comandat imediat din categoria tehnică medicală tensiometrul de braț din imaginea de mai jos. E un apărat digital care funcționează pe baterii. Aparatul este util la descoperirea multor boli de inimă: aritmie, fibrilație areală, contracție prematură, , hipertensiune, bătăi neregulate ale inimii etc.

Nu m-am putut abține să nu pun in coș și un pulsometru tot de pe același site. Mi se pare că este un apărat la fel de important pentru sănătatea unei persoane. Fără s-o mai întreb pe mama, am cumpărat și pulsometru din imaginea de mai jos.

După ce am efectuat comanda, de curioasă am vizitat și pagina de Facebook al site-ului să văd ce zice oamenii despre această farmacie online. Am citit comentarii frumoase, parcă acele cuvinte m-a mai liniștit puțin. Sunt convinsă că aceste apărate o vor ajuta pe mama să nu mai pățească ceea ce a pățit în urmă cu câteva săptămâni.

Q

Pentru mine mama este cea mai importantă persoană din viața mea. Pe lângă mamă, îmi este și cea mai bună prietenă. Între noi nu există secrete, ne spunem totul. Ea a făcut o mulțime de sacrificii pentru ca eu să am o copilărie frumoasă și mai departe o viață fericită. Fără ajutorul mamei nu reușeam niciodată să-mi construiesc o carieră frumoasă, să-mi îndeplinesc numeroase visuri. Acum e de datoria mea să cam grijă de ea, să-i ofer o viață bună. Sper să și reușesc. N-aș putea să trăiesc fără mamicuța mea dragă.

Lasă un răspuns