Am găsit corpuri de iluminat decorative pentru casa mătușii

În urmă cu 10 ani o mătușă la care țineam foarte mult, m-a anunțat că pleacă în străinătate să aibă grijă de o bătrână. Îmi aduc aminte că am fost tare supărată atunci pentru că această era pentru mine a doua mamă. A ajutat-o mult pe maică-mea mă crească încă de când am fost bebeluș. Întotdeauna s-a asigurat că am tot ce-mi  trebuie pentru a avea o copilărie frumoasă și în continuare o viață fericită.

Din aceste motive m-am supărat atunci când a plecat în străinătate. Nu știam cum voi trăi fără să fie în preajma mea, dar încet, încet m-am obișnuit cu situația, mi-a trecut supărarea și am început să vorbesc cu mătușa prin intermediul internetului sau al telefonului.  În acești ani a venit acasă doar de câteva ori, dar cu toate astea m-a ajutat enorm de mult să-mi îndeplinesc visele, să studiez ceea ce vreau și să obțin locul de muncă dorit trimițându-mi câți bani am avut nevoie de fiecare dată. Lipsa fizică al mătușii din viața mea a compensat cu satisfacție că susține în orice îmi doresc să realizez.

Anul trecut când a început pandemia, totul schimbat în viziunea mătușii, probabil gândul că ar putea muri pe acolo printre oameni străini sau izolarea față de cei dragi, a făcut-o să-și schimbe atitudinea, a simțit tot mai mult nevoia să vină înapoi acasă.

După ce lucrurile s-au mai liniștit și cei care veneau din străinătate nu au mai fost să stea închiși,, izolați de ceilalți, mătușa a venit în țară cu dorința de a rămâne definitiv. Această hotărâre a ei m-a surprins puțin, dar și m-am bucurat foarte mult.

Ea avea încă apartamentul unde a locuit până să plece. Cât timp a lipsit, a fost închiriat. Eu am avut grijă ca totul să fie bine, tot eu am i-am strâns și banii de pe chirie.

Anul acesta, la începutul primăverii, a luat o altă decizie neașteptată. A hotărât să vândă apartamentul  și să  cumpere i casă undeva la câțiva kilometri distanță de oraș Avea strânși și din munca ei din străinătate. Într-o zi a văzut un anunț cu vânzarea unei case. I-a plăcut și nu a mai stat pe gânduri.

Normal că am susținut-o în decizia luată. Am ajutat-o să vândă locuințe cât mai repede. Apoi am fost alături de ea la renovarea casei. A fost mult de lucrat la ea. Abia în urmă cu aproximativ două săptămâni am început s-o mobilăm.

Chiar acum 5 zile am găsit corpuri de iluminat decorative pentru casa ei pe site-ul eOrion.ro. Am tot căutat o lustră potrivită pentru living. Doream ceva mai deosebit. O colegă de serviciu m-a sfătuit să intru pe acest site.

Într-adevăr, pe eOrion.ro am găsit ce-i trebuia mătușii. Lustra din imaginea de mai jos i-a plăcut foarte mult mătușii. Este o lustră  de interior făcută din structură metalică finisată ivoar cu patină din aur. Are detalii din aur mat și decorațiuni din cristal transparent. Această lustră are un preț foarte bun având în vedere calitatea produsului.

Casa are un hol mare la etaj de unde se intră în dormitoare și în baie. Pentru iluminarea lui am cumpărat tot de pe site-ul pomenit mai sus un candelabru elegant care se evidențiază prin rafinament. Finisajele lui sunt de o calitate bună. Culoarea, aurie, este plăcută. Are forme simple care îți dă senzația că sunt atât de elaborate. Candelabrul va avea un efect vizual maxim deoarece va fi amplasat într-o zonă înaltă, așa cum e holul casei mătușii.

Abia aștept să se termine odată aranjarea casei, să stau și eu fără griji. Va arăta super bine, mă voi simți ca în paradis acolo. Sunt fericită că a venit mătușa acasă.

Dacă vreți să luați legătura cu cei de la eOrion datele de contact sunt:

Orion & GDS Electric

SRLRO6658880, J24/2265/94

Baia Mare, Bd. Bucuresti 108

tel: 0744 33 14 14

mail: info@eOrion.ro

Lasă un răspuns