Am intrat pe site-ul Autocris la categoria camere auto DVR / Modulatoare Fm și i-am luat un cadou prietenului meu

Anul asta am vrut ci mare problemă înaintea Crăciunului. Cine mă cunoaște, știe că îmi place foarte mult să-i surprind pe cei dragi cu cadouri neașteptate. A fost primul Crăciun petrecut împreună cu iubitul meu și mi-am dorit să fie o sărbătoare de neuitat pentru noi. Să se întâmple asta, trebuia să-i cumpăr vin cadou deosebit cu care să-l impresionez.

De la jumătatea lunii noiembrie m-am tot gândit ce i-aș putea lua, e o persoană elegantă care are tot ce-i trebuie. Era clar că haine nu-i iau, altceva nu venea nimic în minte până într-o zi de la început lunii decembrie, când am văzut ceva la mașina unui văr de-al meu.  Această rudă a venit la mine in vizită și m-am dus cu el cu mașina în oraș.

În mașină am observat că are o cameră auto de filmat. Imediat mi-a atras atenția această cameră auto. Era cadoul ideal pentru iubitul meu care este pasionat de aceste lucruri și petrece foarte mult timp în mașină, ii place să conducă foarte mult.  Nu merge nici 10 metri pe jos.

I-am întrebat pe vărul meu despre acea cameră. El mi-a spus că este o cameră auto DVR pentru navigație auto cu android, FULL HD,ADAS, H.264, cu un unghi maxim de 170° care se conectează cu USB 2.0 și are mufă card microSD. Era foarte mulțumit de ea, o primise de ziua lui de naștere de la iubita sa.

L-am rugat să-mi spună și mie de unde a luat-o. Mi-a promis că îmi va trimite prin SMS adresa site-ului când va ajunge acasă. În aceeași zi spre seară, am primit SMS-ul promis. Când prietenul meu a adormit, am intrat pe site, am dat click cu bucurie pe categoria camere auto DVR / Modulatoare Fm și am dat la camere auto DVR. Fără nicio ezitare i-am comandat iubitului meu aceeași cameră auto care am văzut-o la mașina vărului meu. Eram convinsă că era cadoul ideal pentru el, că îi voi face o surpriză frumoasă.

Am avut dreptate, prietenul a fost super încântat de darul meu de Crăcliun. Am petrecut cea mai frumoasă Sărbătoare a Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos. M-am simțit foarte bine alături de iubitul meu și alături de familia mea. Sper ca și de Anul Nou sa ne simțim la fel de bine. Din cauza pandemiei vom petrece doar noi in familie și cu l cei mai apropiați.

Astăzi cu câteva minute înainte să scriu aceste rânduri t, iubitul mi-a arătat pe internet un articol foarte interesant despre camere auto DVR. De acolo a aflat că camera ce i-am luat-o e de calitate, nu am cumpărat nu mai așa să-i iau ceva.

Eu nu prea mă pricep la așa ceva, dar am avut încredere totală în ceea ce mi-a zis vărul meu. Știu ce fel de persoană este, că lui nu-i plac lucruri de proastă calitate. Dacă nu-i plăcea camera auto DVR primită de la prietena sa, n-o instala la mașină oricând de mult ținea la iubita lui. Este un om care îți zice întotdeauna adevărul în față indiferent de situație sau de persoană, nu are nicio jenă în acest sens. De  aceea nu am avut nicio ezitare sa cumpăr camera, eram sigură că este de calitate și iubitul meu va fi mulțumit de ea.

Zilele astea după Crăciun deja a instalat-o la mașină și a folosit-o. In fiecare seară îmi arată cu bucurie ce a filmat,  cum funcționează camera, parcă ar fi un copil mic care are o jucărie nouă. Nu-i spun nimic, îl las să se bucure de aceste momente. Mă  simt bine că îl văd cu zâmbetul pe buze. In aceste momente îmi dau seama că de mult îl iubesc și cât de fericită sunt lângă el.

Îmi doresc ca Noul An care bate la ușă să fie mai bun pentru mine și pentru toată lumea. Sper să scăpăm de pandemia asta, să ne vedem de viețile noastre fără nicio grijă că putem păți ceva sau ii putem îmbolnăvim pe cei din jurul nostru. Va doresc ca 2021 să vă aducă multă sănătate, multe bucurii și realizări și tot ce nu ați putut face anul asta, să reușiți să faceți anul viitor. Aveți grijă de voi și bucurați-vă de viață așa cum este ea.

La mulți ani tuturor!

Articol scris de Ramona Lengyel

Lasă un răspuns