Am o mamă frumoasă datorită produselor Gerovital Plant

Astăzi o să vă povestesc despre șocul pe care l-am avut acum câteva zile. Părinții mei s-au mutat de curând la casă la 20 de km de oraș. Eu stau singură în chirie, nu-mi place la țară. În weekend obișnuiesc să dorm mai mult. Sâmbătă nu am avut acest noroc. La 8 dimineața a început să sune telefonul întruna, a fost imposibil să-l evit, a trebuit să răspund. Somnoroasă cum eram, o aud pe mama plângând.

– Tu ești mamă?

– Ne-au spart casa hoţii.

– Ce?! Sunteți bine?

– Nu am pățit nimic, dar … mi-au furat cremele.

Eu am avut un mare șoc s-o aud pe mama plângând în hohote la ora 8 dimineața.

– Mamă, te rog nu mai plânge și spune-mi ce se întâmplă!

– Nu auzi?! Mi-au furat cremele Gerovital!

– Voi sunteţi bine? Au mai furat și altceva?

– Nu mă interesează de altele. Știi cât de importante sunt cremele de la Farmec pentru mine.

farmec_superblog_proba

– Știu mamă, dar liniștește-te. M-ai speriat de moarte.

– Abia îmi cumpărasem produse din noua gamă Gerovital Plant 2016 în care ingredientul de bază este uleiul organic din floare de mac. Acum nu mai am bani să-mi mai iau. Cine știe  când voi reuși să mai strâng  bani. O să mă fac plină de riduri și lumea o să-mi spună că sunt babă.

– Promit că iți iau eu produsele Gerovital Plant de care ai nevoie. Bucură-te că tu și tata nu aţi fost răniți.

– Cred că hoții sunt vecinii care ne-au vizitat într-o zi și au fost șocați când le-am zis câți ani am. Ea are vârsta mea, dar arată de 80 de ani. Atunci le-am povestit secretul frumuseții mele. Nu auzise de Gerovital sau de Farmac. Erau siguri că sunt o femeie care a avut norocul să aibă o viață perfectă, fără să cunoască greutățile. Când le-am povestit prin câte am trecut, au rămas cu gura căscată. .Dacă lumea ar înțelege că trebuie să avem grijă de noi în primul rând, cu toții am reuși să trecem cu mai multă ușurință de necazuri. Cel ce se simte frumos, este și fericit. Are întotdeauna puterea necesară să depășească orice obstacol.

farmec-768x283

– Asta am apreciat cel mai mult la tine, mamă. Întotdeauna ai avut grijă să arăți bine. Aș vrea  să ajung la anii tăi având pielea atât de fină ca și tine.

– O să ajungi dacă asculți sfaturile mele.  Pielea e ca o încălțăminte. Dacă nu o dai cu cremă, se crapă si se face urâtă.

– Da, mamă. Și eu îmi iau produse de la Farmec. De curând mi-am cumpărat Crema antirid revitalizantă SPF10  pentru atenuarea ridurilor şi prevenirea apariţiei altora noi. Uleiul organic din Flori de Mac are avantajul de a proteja tenul și pielea de stresul urban. În același timp  acest ulei din Flori de Mac are efect calmant și de protecție a pielii. Este un tratament ideal pentru prevenirea deshidratării, iritaţiilor, apariţia ridurilor şi îmbătrânirea prematură a pielii.

crema-antirid-revitalizanta-spf-10-50-ml-gerovital-plant

– Știu această cremă. E foarte bună. Si eu o cumpărasem

– Tocmai de asta am și cumpărat-o, mamă. O  să-ți comand eu luni alta. Te-ai mai liniștit?

– Da.

– Bine. O să vin mai târziu la voi și o să-mi spui ce produse mai vrei să-ţi cumpăr.

– Bine. Pa.

– Pa.

N-o să uit niciodată șocul prin care am trecut. Probabil unora li se pare ciudată reacția mamei, dar eu o înţeleg.  Știu cât de importante sunt pentru ea produsele Gerovital Plant . Noua gamă conține ingrediente naturale ce aduc beneficii maxime oricărui tip de ten la persoanele trecute de 25 de ani, cum ar fi: uleiul organic de floare de mac, uleiurile de Inca Omega,  de jojoba, squalan, avocado. soia, ceara de albine,  vitaminele  A și E, amestecul original de acizi graşi esenţiali şi glico-ceramide pure Ceramidyl-Omega etc.

farmec-mac

 

Toate aceste ingrediente au un puternic efect antioxidant şi antiinflamator , previn  procesele de îmbătrânire prematură a pielii, cresc elasticitatea şi supleţea acesteia, hidratând-o până în cele mai adânci straturi. Foarte importante sunt funcțiile de regenerare, protejare şi menţinerea integrității de barieră a pielii.

Puteți să vă informați mai mult pe  pagina de Facebook ori pe canalul de You Tube a celor de la Farnec.

Sper ca femeile ce vor citi acest articol să asculte de sfaturile mamei mele. Peste ani își vor aminti cu plăcere de aceste rânduri scrise de mine.

Articol scris pentru Proba 4 – Farmec, Spring SuperBlog 2016.

One Reply to “Am o mamă frumoasă datorită produselor Gerovital Plant”

  1. […] Am o mamă frumoasă datorită produselor Gerovital Plant […]

Lasă un răspuns