Am participat la Spring Superblog 2021

De la 1 martie am participat la cel mai bun concurs de bloggeri din România. Nu a fost o noutate pentru mine, am mai concurat încă de 2 ori ( în toamna anului 2015 și în primăvara anului 2016 ). Concursul se numește Superblog ( primăvara se numește Spring Superblog ). Pe acest blog am scris patru articole pentru această competiție.

Concursul a avut 17 probe unde 15 firme de top din țara noastră ne-a pus să creăm  diverse povești și să punem în evidență în același timp produsele de calitate pe care le produce.

Fiecare probă a avut premii frumoase pentru care a meritat să dai tot ce ai mai bun din tine, să 8ncerci să fii cât mai creativ  posibil, în scris și în ceea ce privește partea vizuală ( fotografii, colaje de poze sau filmulețe ).

La fiecare articol am primit notă din partea juriului pus de fiecare firmă în parte pentru care am scris. Eu particip la acest concurs tocmai din acest motiv, îmi place  fiu evaluată pentru ceea ce scriu. Dar și ador să fiu în competiție cu cei mai buni bloggeri din România. Nu m-am gândit niciodată la premii, nici nu citeam ce  as putea câștiga. Doream sa scriu cât mai bine, să fiu apreciază pentru munca și talentul meu  in tainele bloggerismului.

Eu niciodată nu mă mulțumesc cu ceea ce fac, mereu pot să fac lucruri mai bune, să scriu mai bine. Dar atât am putut să fac la această ediție a concursului Spring Superblog 2021. Sunt mulțumită totuși că mi-am depășit recordul de puncte obținut în 2016 cu 58 de puncte. Nu e mult, dar punctajul e mai mare, nu e mai mic. Asta e bine pentru mine.

Mă bucur că m-am decis să particip iar la Superblog deoarece am aflat că ritmul meu de scris e mult mai rapid, nu mai obosesc atât de repede când scriu vreme îndelungată. Îmi doresc să mai particip la această competiție superbă, dar promit că o să mă pregătesc mai bine la partea vizuală. Aici am pierdut puncte destule la numeroase probe.

Dacă aveți talent la scris și aveți un blog, va sfătuiesc să participați la superblog. Concursul se desfășoară primăvara și toamna.

Lasă un răspuns