Am rezolvat spălarea geamurilor și suprafețelor netede cu ajutorul unui aspirator multifuncțional de la Kärcher

Se apropie marea Sărbătoare a Învierii Domnului Iisus Hristos. Așa cum se știe, în această perioadă toată lumea obișnuiește să facă curățenie generală. Eu locuiesc cu mama și de vreo două săptămâni tot o aud văitându-se că îi e greu, că nu mai poate spăla geamurile etc. I-am spus că voi rezolva problema, să aibă puțină răbdare.

– Cum vei rezolva tu problema? Să nu cumva să aduci pe cineva străin să facă curățenie, că nu-l primesc. Să-ți fie clar asta!

– Mamă, calmează-te. Nu am spus că chem pe cineva.

– Atunci cum rezolvi tu problema curățeniei? Cine va spăla geamurile, de exemplu?

– Te-am rugat să ai puțină răbdare, da? Geamurile vor fi spălate, îți promit. Ai încredere în mine! Nu mai mă bate la cap atâta.

– Bine. Să te văd ce vei face. Dar ai grijă, să nu ne prindă Săptămâna mare cu curățenia neterminată.

– Da, să trăiți!

Eu știam ce am de făcut. Deja comandasem un aspirator de geamuri de la Kärcher. Eram convinsă că asta e cea mai bună soluție deoarece am văzut la serviciu că femeia care se ocupă de curățenia sediului nostru folosește aceste aparate de curățat inovatoare.  Odată am întrebat-o ce părere are despre ele. Observasem că  e o curățenie WOW la firmă. Geamurile, oglinda, faianța de la toaletă străluceau, nu aveau nici măcar o urmă de praf sau de altceva.

– Așa aparate cu tehnologie inovatoare nu m-am gândit că o să-mi treacă prin mâini.

– Sunt chiar așa bune? Văd că totul strălucește pe aici.

– Da! Sunt foarte bune. Nu am crezut că există așa ceva, v-o spun cu mâna pe inimă.

– Ce le deosebește mai exact față de celelalte aparate de acest gen?

– Uitați, vedeți acest aspirator de curățat geamuri?

– Da.

– Este un aspirator de geamuri fără fir care asigură o curățare fără urme. Nu mai ai griji că apa murdară picură. Curățarea geamurilor și tuturor  suprafețelor netede ( oglinzi, uși, faianță, gresie ) se face mult mai rapid și eficient. Pot să vă zic că munca mea a devenit mult mai ușoară de când șeful mi-a cumpărat acest aparat de curățat cu tehnologie inovatoare.

– V-am întrebat toate astea deoarece mama are probleme de sănătate și nu mai poate să facă curățenie ca altă dată și caut soluții să-i ușurez munca.

– Înțeleg. Dacă vreți părerea mea, daca se merită să luați acest aspirator de curățat geamuri, eu vă spun fără nicio ezitare să-l cumpărați. Spălarea geamurilor n-o să mai fie o povară pentru mama dumneavoastră.

– Ok.

– Nu știu dacă mă credeți, dar cu acest aspirator simt că  curățenia a devenit o joacă pentru copii deoarece este foarte silențios, ușor de manevrat și curăță cu ușurință chiar până la marginea ferestrei.

– Am înțeles. Vă mulțumesc pentru toate informațiile oferite!

– Cu plăcere! Multă sănătate mamei!

– Mulțumesc, la fel!

Chiar în seara aceea, înainte să intru pe site-ul celor de la Kärcher, am mai cerut părerea unui amic care lucrează în acest domeniu al sistemelor de curățat. El m-a lămurit  în întregime că această firmă este liderul mondial al furnizorilor de sisteme de curățare. Produsele lor sunt cunoscute în toata lumea pentru inovație, performanță de top și calitatea pe care le au. Prietenul m-a sfătuit să cumpăr ceea ce îmi doresc. Îmi garantează că nu voi regreta alegerea făcută.

Auzind aceste cuvinte, au dispărut și ultimele îndoieli legate de intenția de a lua sau nu aspiratorul de geamuri. Chiar atunci am intrat pe site-ul Kärcher și am decis să-i iau mamei ceea ce îi trebuie pentru a-i face viața mai ușoară.

Vineri a venit coletul acasă, mama, ca de obicei, a început să mă bată la cap, de ce am cheltuit banii pe așa ceva, că ea nu are nevoie etc.

Sâmbătă, când am avut zi liberă de la serviciu,  am spălat geamurile, faianța și oglinda din baie cu aspiratorul multifuncțional: Nu am crezut  niciodată că voi reuși să spăl un geam în câteva secunde fără să aibă nicio urmă de murdărie.

Aspiratorul multifuncțional Kärcher spală geamurile în trei etape:

  1. Am pulverizat soluția pe geam.

 2. Am curățat geamul.

3. Am aspirat apa murdară de pe geam.

Mama a rămas cu gura căscată, nu-i venea să creadă ce vedea. Ea se chinuia minute bune să spele un geam și mereu se enerva că rămân urme de murdărie.

La fel s-a întâmplat și în baie, faianța, oglinda sau cabina de duș le-am curățat fără să fac prea mult efort într-un timp record. Am putut aspira cu ușurință chiar și lichidele care existau pe cabină. Aspiratorul a reușit să absoarbă rapid excesul de umiditate de pe oglindă.  

ASPIRATOR PENTRU GEAMURI WV 6 PREMIUM, pe care l-am luat, cu noua tehnologe a lamelei care o face flexibilă și lungă, permite să curețe geamul de la marginea superioară până la colțul inferior  cu o singură manevră. Excesul de lichid de pe faianță, oglinzi sau cabine de duș se poate elimina până aproape de podea si până la marginea ei. Aparatul funcționează 100 de minute pentru fiecare încărcare.

Mama a rămas blocată când a văzut toate astea, mi-a pus o mulțime de întrebări despre Kärcher, de ce nu am auzit de această firmă până acum? Dacă știa că există așa ceva,  își cumpăra singură aparate de curățat, nu se mai chinuia atâta la curățenia generală înaintea sărbătorilor de iarnă sau de cele Pascale. I-am spus simplu că nici eu nu am știut de ele până nu am văzut-o pe femeia care se ocupă cu curățenia la serviciu folosindu-se de ele.

Până la urmă mama  mi-a mulțumit pentru ceea ce am făcut pentru ea, că am găsit soluția să avem și noi o curățenie igienică așa cum o are majoritatea oamenilor. Lucrând foarte mult, nu prea puteam s-o ajut în anii trecuți. Sunt fericită că acum am putut s-o fac. Sunt convinsă că Paștele va fi mult mai relaxant anul ăsta, mama va fi mai odihnită datorită terminării curățeniei mai devreme.

Paște fericit tuturor!

Articol scris pentru Spring Superblog 2021

One Reply to “Am rezolvat spălarea geamurilor și suprafețelor netede cu ajutorul unui aspirator multifuncțional de la Kärcher”

  1. […] Am rezolvat spălarea geamurilor și suprafețelor netede cu ajutorul unui aspirator multifuncționa… […]

Lasă un răspuns