Barcelona obtine victoria la limită în fața lui Atletico cu doi jucători în plus

download (4)

Derby-ul sfârșitului de săptămână în fotbalul european, Barcelona – Atletico Madrid s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru Barcelona. Atletico a început mai bine meciu deschizând scorul în minul 10 prin Koke.A urmat și alte ocozii la poarta lui Claudio Bravo, dar echipa lui Simeone nu a mai reușit să marcheze.

In primele 30 minute de Barcelona a apărut sufocată de agresivitatea în sensul bun al jucătorilor din capitala Spaniei. Nu au putut sa-si facă jocul obișnuit de pase, nu s-au apropiat de poartă. Dar defensiva lui Atletico a făcut până la urmă doua erori care a costat-o. În minutul 30 Messi nemarcat in careu, primește o pasă de la Jordi Alba și dă gol.

Atetico mai ratează încă o ocazie importantă prin atacantul francez Griezmann care dă cu capul peste poartă. Așa cum se spune că ocaziile se răzbună, în minutul 38 Luis Suarez își dovedește încă odată valoarea marcând după ce primește o pasă excelentă de la Danni Alves. Suares îl păcălește pe fundașui central a lui Atletico și trimite mingea printre piciorele portarului.

Inainte de pauză, Felipe Luis îl faultează dur pe Messi și este eliminat. Prima repriză se termină cu scorul de 2-1 pentru Barcelona.

În repriza a doua Barcelona s-a mulțumit să țină de minge, Dar francezul Griezmann a ratat încă o ocazie mare pentru Atletico, portarul Bravo având un reflex de zile mari. În minutul 65 fundașul Gordin face o mare greșeală, îl faultează dur pe Suarez și primește al doilea cartonaș galben și o lasă pe Atletico cu 2 oameni în minus.

În continuare nu s-a mai întâmplat nimic notabil. Barcelona câștigă încă un meci, are 3 puncte în plus fata de Atletico și un meci mai putin. Cea ce se observă este că Barcelona nu mai stralucește așa cum ne-a obișnuit până nu de mult. Jucătorii greșesc mult, există multă pasivitate în jocul lor. Vom vedea ce va urma în următoarea perioadă în care va avea 2 meciuri grele cu Valencia în Cupa Regelui.

Lasă un răspuns