Bratara pe un snur de iubire

Ce importanta are o bratara

Daca ar fi sa descriu intr-un cuvant omul as zice simplu emotie. Da, suntem emotii, suflet si cuvant, trioul desavarsirii. Emotia si cuvantul sunt respiratiile sufletului si fauritori de amintiri si povesti. Caci da omul este in sine o poveste ce se scrie in fiecare secunda care trece. In aceasta poveste Cineva acolo Sus ne daruieste minunea de a fi alaturi de un curcubeu de oameni ce ne sunt desavarsirea.

Eu una iubesc oamenii. Stiu ca singurul dar pe care il pot face e cel ce poarta in el cuvant, pentru ca e creator si poate fi o amintire pe viata. Cu un mic gest poti aduce o emotie , o bucurie cuiva. Un singur cuvant poate avea in el o poveste intreaga. El poate leaga cu un snur invizibil suflete.

Amintirile reinvie prin cuvinte, emotia pulseaza prin ele. E puterea noastra de faurire. Asa putem crea momente de neuitat, emotii., poate chiar o lume pe care am descoperit-o calatorind printr-un cuvant gravat pe o bratara ce va sta pe mana stanga, acolo unde e locasul emotiilor, cararea sufletului.

In intamplarile din anul acesta cadourile de acest tip m-au facut sa ma simt mai aproape de oameni dragi, chiar atunci cand nu am putut sa fim aproape unii de ceilalti.

Suntem unici si cum altfel sa actionam decat unic. Asa facem si cu cadourile. Luam mereu ceva care sa spuna ¨Tu esti o persoana speciala, tu esti cea sau cel care imi stie fiecare farama de suflet, care ma cunoaste si dupa felul in care oftez sau respir. Nu conteaza ca suntem la un pas sau mii de kilometrii distanta, tu esti aceeasi persoana care imi infrumuseteaza ziua. Bucura-te de viata, de calatorie, de oameni si eu voi fi mereu acolo

Prietenii si oamenii dragi ne sunt dar de Sus, intregire si desavarsire. Sunt poate puntea noastra catre perfectiune, desi suntem tributtari imperfectului din noi. O bratara a inimii e de multe ori talismanul nostru. E cel care se incarca cu emotia celui care ne-a daruit-o si cu bucuria noastra de a sti ca acolo in sufletul cuiva avem un loc special.

Avem momente in care simtim nevoia sa stim asta sau in care vrem sa spunem cuiva drag un singur cuvant cat o intreaga lume. Multumesc!

Cuvantul poate fi talismanul sufletului nostru, tihna noastra atunci cand totul in jur e tumult. Daca ne e greu si avem cu noi vorba celui drag pusa pe o bratara ce o purtam pe mana inimii, o atingem si stim ca e acolo cu noi chiar daca exista o distanta fizica. O distanta in kilometrii nu distanteaza si sufletele.

Te iubesc, Multumesc, Totul va fi bine! Puse pe un pandativ prins cu un fir de iubire e poate exact ceea ce trebuie sa auda cineva drag.

Acum mai mult ca oricand avem nevoie de momente de bucurie si de povesti. Cum imi spunea cineva drag, o bijuterie personalizata e ca o promisiune, o conexe intre suflete ce calatoresc umar langa umar pe cararile vietii.

Cu un gest simplu putem pune un curcubeu de emotie in sufletul cuiva la care tinem.

Bratara pe un snur de iubireSunt clipe cand avem nevoie de incurajare, de speranta. Mai ales acum si mai ales ca se apropie sarbatorile. Poate vom fi distantati si casele vor fi mai goale dar putem sa umplem sufletele cu bucurie si tihna. Ce cadou e mai perfect decat unul aparte, o poveste spusa altfel? Un totul va fi bine soptit sufletului sau un multumesc prins intr-un snur de iubire.

Va propun sa fim noi cei care aduc un zambet, un strop de bucurie in inimile celor dragi noua.

Articol scris de Laura

2 Replies to “Bratara pe un snur de iubire”

  1. Si eu am două brățări din astea, una cu un înger și una cu chipul băiețelului meu și nu le dau jos niciodată! De Crăciun imi mai doresc una dar încă nu ma pot decide ce model sa aleg de pe site.

Lasă un răspuns