Cafeaua Premium iți oferă momente de bucurie

 

 Ca și psiholog mereu îmi sfătuiesc pacienții să fie recunoscători pentru lucrurile mărunte din viața lor, pentru că ele pot să ne ducă la o stare pozitivă dacă le vom privi ca pe niște daruri ale vieții. Fericirea este o stare de mulțumire pe care o vom putea simți doar din momentul în care vom fi împăcați cu noi înșine. Obișnuiesc să îndemn persoanele care pășesc pragul cabinetului meu să facă în fiecare zi câte un lucru care le poate aduce un zâmbet și chiar un moment de bucurie.

Într-o zi o pacientă a întrat în cabinet cu o stare pozitivă de care m-a uimit. Cu un zâmbet care îi lumina chipul, a început să-mi povestească cum ea a găsit sursa ce o face să fie fericită:

– Eram la birou în pauza de masă și din senin mi-a venit în minte indemnul DVS de a găsi o modalitate care să mă facă să mă simt fericită. În timp ce mă gândeam, privirea mi s-a îndreptat spre pachetul de cafea, dar era de proastă calitate și refuzam să o consum, deși sunt o mare consumătoare a acestei băuturi. Atunci am întrat pe net și am început să caut un tip nou de cafea și am dat peste site-ul Webcoffee.ro, am ales categoria cafea-premium, o gamă largă de produse de cafea de înaltă clasă. Cel puțin eu așa cred. Descrierile acestor produse mi-au trezit curiozitatea în așa fel încât m-a făcut să comand produsul care mi-a atras atenția într-un mod mai special.

– Și acel produs a atins așteptările DVS? Am întrebat-o în timp ce ea a făcut o pauză.

— Da, am dat despre cafeaua piacetto, o cafea foarte rafinată, după cum am putut să-mi dau seama încă de la prima ceașcă pe care o am băut-o. Are o aromă aparte și oricât de tristă m-aș fi simțit, această cafea al cărui gust este 100% original, mă face să zâmbesc. Aceasta cafea reușește de fiecare dată să mă scoată din orice stare negativă în care m-aș afla, iar mirosul ei puternic pentru mine a devenit un moment de bucurie zilnică.

– Ce mă bucur că ați descoperit un mijloc care să vă ajute să vă simțiți mai bine. Într-un adevăr cafeaua de pe Webcpffee.ro este foarte renumită pentru calitatea și aromele ei.

– Mi-am dat seama că o cafea de calitate poate fi ca o terapie, cel puțin când am văzut că starea mea se îmbunătățește pe zi ce trece, m-am gândit să le propun prietenelor mele ca o dată la două săptămâni să ne întâlnim la o cafea și să avem împreună un moment de relaxare.

– Presupun că vă luați cafeaua mereu de pe acest site, nu?

– Vă dați seama, am ajuns să-mi cumpăr cafeaua doar de pe acest site, iar după ce le-am spus prietenelor despre el, au început și ele să încerce aceste produse.

– Tot din aceasta categorie am descoperit si eu cafeaua filicori gran crema forte. Este cafeaua mea preferată, îmi place gustul ei atât fin și aromat, încât reușește să-mi bucure papilele gustative. În momentul în care beau o ceașcă de cafea de acest tip, mă simt mai delicată și am observat că nu lasă prea mult zaț. Iar aroma ei pentru mine este un răsfăț al dimineții

.- Exact așa simt și eu. De când am început să beau aceste tipuri de cafea parcă ușor, ușor dispare acea stare de tristețe despre care vă spuneam. Acum mă simt binedispusă mai tot timpul, chiar și la servici sunt mai energică pentru că dimineața acea ceașcă de cafea îmi dă energie, iar gustul ei pur și simplu mă face să văd altfel lucrurile.

Îmi mărturisea cu zâmbetul pe buze pacienta care în urmă cu un an trecuse printr-un eșec în dragoste și nu se putea împăca cu gândul că el a ales să plece de lângă ea.

– Cum vă spuneam, orice întâmplare din viața noastră are scopul de a ne ajuta să evaluăm și o relație, mai ales de cuplu trebuie să ne ridice la un nivel mai înalt. Dar dacă acea relație începe să te tragă în jos, ar fi bine să pui punct și să mergi pe drumul tău. Spuneați că starea negativă s-a mai ameliorat, dar as vrea să știu cât de mult a scăzut? Am întrebat-o pe pacientă

– Am început să simt mult mai bine de când am descoperit acest mic secret al fericirii, cum îi spun eu. Din dorința de a îmi crește această stare pozitivă mi-am mai comandat tot de pe acest site și tot din categorie Cafea Premium cafeaua-cu-aroma de alune O cafea potrivită pentru o zi obișnuită care te face să te simți specială, gustul ei clasic îți da o senzație foarte plăcută și a cărui rafinament te duce ușor într-o stare de bucurie. Cu ajutorul acestei cafele cu aromă de alune acea tristețe pe care o simțeam s-a redus treptat la 35%.

– Dacă ați ajuns să simțiți acest lucru înseamnă că sunteți pe drumul cel bun și că ați început să vă trăiți viața lăsând trecutul să fie trecut.

– Da, într-un adevăr am senzația parcă m-am născut a două oare și cel mai mult mă uimește faptul că nu simt nici un fel de ură.

– Lucrul aceasta este foarte benefic pentru suflet, deoarece ura este o stare care ne tulbură și nu lasă rănile să se vindece. Mă bucur enorm să observ că ați reușit să vă echilibrați emoțional și vă felicit pentru asta. I-am spus eu în timp ce zâmbeam.

– Chiar sunt bine acum și asta de când am descoperit aceste minunate arome ale cafelei de pe Wobcoffee.

– Ca să vedeți ce poate face o ceașca de cafea de înaltă calitate.

După ce mi-am luat la revedere de la pacienta mea care a reușit să-și vindece sufletul și să privească cu încredere spre viitor plecând din cabinet zâmbind, ceea ce pe mine mă făcea să fiu fericită.

Când am rămas singură am întrat pe site-ul Webcoffee.ro pentru că voiam să-mi comand acele două tipuri de cafea despre care mi-a povestit pacienta rămânând uimită ce efect aveau asupra ei.

Contact Wob Coffee SRL: CUI: RO38443200 – J40/925/202

0STR. NEGOIU, NR. 41, SECTOR 3. BUCURESTI

Email: office@webcoffee.ro

Tel 0726 788 555

Facebook: https://m.facebook.com/web.coffee.1

Articol scris de Loredana Grosu

Lasă un răspuns