Călătorii cu www.euro-fratello.ro Firme de transport.

Ne desfășurăm activitatea într-o lume în permanentă mișcare. Europa a devenit foarte circulabilă iar nevoia de a o parcurge, a devenit foarte frecventă. Plimbările și vacanțele în țări mai apropiate sau mai depărtate de România au devenit modă datorită faptului că nivelul de trai a crescut și mai ales datorită faptului că România este de câțiva ani, parte integrantă din Uniunea Europeană.
În calitate de persoane cu dizabilități însă, circulația în România este mai puțin facilă iar când vine vorba și de transport în vederea petrecerii timpului peste hotare în interes de relaxare și/sau tratament este și mai dificil. România încă este într-o prăpastie în ceea ce privește transportul sigur, confortabil, cu respectul cuvenit acordat și la standarde europene din punct de vedere calitativ.
Știu ce veți spune, există transportul aerian.
Hah!
Cel mai sigur mijloc de transport, știu dar, pe lângă faptul că nu e pentru toată lumea, mai există și problema costurilor care este chiar un impediment serios deoarece dacă dorim să călătorim în condiții decente și europene este bine să ne așteptăm la costuri ridicate, altfel vom avea parte de surprize din acest punct de vedere. Dacă însă dorim să călătorim pe cale aeriană ca și când am fi bagaj, am putea încerca să călătorim la Low Cost unde totul e jos din punct de vedere al calității, menționez aici scaunele cu șezutul de 30 de centimetri care pentru o persoană cu dizabilități locomotorii este un drum către dezastru, de cele mai multe ori.

De aceea, având nevoie de transport atât în țară cât și în străinătate, m-am gândit că este de preferat să apelăm la transportul rutier.
În acest sens am căutat agenții de transport persoane având în minte criteriile de mai sus și sigur am găsit, greu..
Există desigur o multitudine de agenții de transport persoane dar cele mai multe au recenzii care nu le fac cinste din partea clienților, lucru care spune multe despre aceste agenții.
Până la urmă, am găsit agenția ideală pentru transport persoane.
Nu, când vorbim despre transport persoane, nu ne referim în exclusivitate la transport persoane cu dizabilități dar, dacă condițiile pentru acestea sunt în totalitate îndeplinite de către agenție, atunci cu certitudine din punctul de vedere al persoanelor fără dizabilități, condițiile sunt întrunite.
Agenția despre care vorbesc se află aici www.euro-fratello.ro  ( Euro-FRATELO ) și după cum se recomandă destinația acesteia este excelența, având ca priorități nevoile clienților, în speță, ale celor ce o aleg să călătorească cu ea.
Interesant este însă faptul că deși euroFRATELO, se ocupă cu prioritate de nevoile clienților, prețurile pe care agenția le oferă sunt rezonabile sau aș spune eu, mici. Agenția se ocupă de asemenea cu transportul de colete în țări încare are curse.
Dintre țările în care euroFRATELO transportă persoane, putem enumera câteva.
Anglia, Austria, Belgia sunt țări foarte frecventate de români, Franța de asemenea, acestea sunt țări cu destinații turistice, țări pe care românii dornici de vacanțe de vis le caută. România este și ea o destinație turistică foarte căutată de români iar aceștia toți se pot bucura, acum de călătorii în siguranță, confort, cu respect și corectitudine totale, www.euro-fratello.ro.

Lasă un răspuns