Campionatul european de juniori de natație de la Otopeni

În această săptămână am urmărit cu interes campionatul european de juniori de la Otopeni. Aveam impresia că David Povovici este un sportiv care are performante deosebite prin efortul depus de părinți, dar în aceste zile am cunoscut alți înotători tineri care au performanțe bune la nivelul juniorilor. Asta înseamnă că nu e întâmplător ceea ce se întâmplă cu David Povovici. El este vârful generației sale din natația românească.

Se pare că Camelia Potec este un model de urmat și în ceea ce privește conducerea unei federații sportive. Bazinul de la Otopeni este o bijuterie.

As fi vrut să fiu și eu acolo în aceste zile, natația este una dintre competiție sportive preferate ale mele. Urmăresc tot ceea ce se întâmplă în această disciplină sportivă încă din copilărie. Chiar daca este o competiție de juniori, sunt bucuroasă că în sfârșit România poate organiza așa ceva.

Sper ca acești juniori să rămână dornici să muncească în continuare pentru a avea performanțe tot mai mari in ani următori.

In ceas ce-l privește pe David Povovici mă uimește de fiecare dată cînd îl urmăresc. E un copil minune. Sper sa rămână sănătos și să-i meargă totul bine. Ani de zile am admirat înotători celebrii din străinătate. Sunt fericita că am privilegiul să urmăresc performanțele unui băiat român dornic să fie din ce în ce mai bun.

Bravo Camelia Potec pentru ceaa ce faci. Se poate face performanță managerială și in Romania dacă știi cum s-o faci. Sper ca și alte discipline sportive să realizeze lucruri frumoase.

Vă amintesc performanțele sportivilor români la campionatul european de juniori de la Otopeni.

David Povovici are 3 medalii de aur individuale, o medalie de aur cu ștafeta masculină de 4×100 metri liber și o medalie de argint cu ștafeta mixtă formată din două fete și doi băieți de 4×100 metri. David va mai lua mâine o medalie de aur la 100 metri liber.

Vlad Stancu este campion european de juniori la 1500 de metri. Și el a fost în ștafeta masculină de 4×100 metri liber mediată cu aur.

Bianca Costea a luat medalia de argint la 50 metri liber. Ea a făcut parte și din ștafeta mixtă mediată tot cu argint.

Vlad Stancu are șanse mari să mai ia o medalie la 800 de metri liber.

Felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor pentru rezultatele obținute la această competiție.

 

 

 

 

Lasă un răspuns