Cand pui vietii cercei de argint

Ce inseamna sa ai cercei de argint.

E o zi cu un cer gri afara. Atat de gri incat il simti peste tot. E tipul acela de dimineata in care ai de ales fie te ascunzi, fie iesi si stralucesti, dai drumul luminii din interiorul tau si incerci sa o transmiti si celorlalti de langa tine.

Omul e cel care transmite cel mai usor sentimente, stari, idei, si mai ales e cel care are cea mai de pret bijuterie din univers, sufletul. Atunci cand in sufletul sau e soare, calm si bine, in jurul lui e o aura speciala, emana o buucrie si o frumusete care atrage. O femeie fericita e cea mai frumoasa fiinta, pentru ca are in privire si pe chip ceva aparte, ceva din bucuria unui inger cu aripi pe suflet.

Cand totul e de un calm desavarsit si inima e cuprinsa de o stare de fericire, totul devine mai usor si  posibil.

Dar viata are si momente in care te poate face sa vrei sa te cuibaresti in coltul tau de univers si sa ramai acolo, intr-o bula ce te tine in siguranta, departe de vartejul lumii. Dar stim ca asta nu se poate. Oricat ar fi de gri afara sau in noi trebuie sa fim si sa ne fim.

Intr-o asemenea zi, in care poate ne e greu sau nu avem destul de multa incredere in noi, un mic artificiu ne poate schimba starea. Noi, femeile, stim asta. Orice zi ce pare gri are nevoie de culoare. Ne-o datoram noua in primul rand, apoi celor din jur. Atunci cand ne dam seama de asta, incepem sa ne dorim sa stralucim mereu,. fiind puternice. Bijuteriile sunt cele care spun multe despre noi, transmit stari si mesaje, mai ales daca sunt lucrate de oameni talentati. O pereche de cercei de argint, lucrata atent, poate fi ea in sine o poveste ce face parte din propria ta istorie., Sunt bijuterii de argint unicei ca personalitatea ta, ceea ce te evidenteaza in multime. Pentru ca da e momentul sa fii tu si atat, tu, cea care stie ca e frumoasa, ca e aparte.

Pune zambetul la vedere. Nu il tine ascuns in priviri sau gesturi. Pentru ca poate cineva nu iti poate prinde privirea sau nu iti observa gesturile. Prinde-l in vocea ta si pe chip. E bijuteria sufletului tau si poate tot ce cineva are nevoie pentru a-si scutura gandurile si inima de griul zilei.

Ce poate sa puna cu adevarat un zambet pe chipul oricarei persoane e readucerea aminte a unui moment in care cineva drag, printr-un simplu dar, o bijuterie stament a reasezat pentru cateva minute universul interior, readucandu-ti aminte ca esti o femeie puternica dar si delicata.

Sunt clipe in care simti nevoia sa pui deoparte seriozitatea deprinsa din faptul de a fi adult si sa iti regasesti bucuria copilului din tine. Te reintorci spre cutia cu cercei si ii alegi pe cei  pe care ii numesti cerceii copilariei care te poarta inapoi in acele zile in carezborul, visul si mirarea mergeau mana in mana si simti cum totul se aseaza linistit in universul tau.   Iti pui un zambet si mergi mai departe.

Te indrepti spre acele zile cu totul speciale din viata unei femei  zile, in care vrei sa fii eleganta, stralucitoare precum stelele, in care te simti speciala. Si ce te poate ajuta mai mult decat o pereche de cercei inspirati din stralucirea boltei ceresti intr-o seara de vara insorita?

Sunt acele zile in care alaturi de persoana draga adaugi un nou capitol calatoriei numita viata. 

Noi si noi provocari zilnice vor veni, dar tu vei stii un mic truc. Atunci cand viata, zilele devin complicate sau prea agitate respiri adanc si apelezi la cerceii de poveste, cei care fiind realizati de mesterii-bijutieri locali thailandezi din a c?ror pricepere ?i d?ruire sunt confec?ionate manual bijuterii modele unicat cu superbe detalii expresive, reprezentând simboluri ale culturii ?i artei asiatice ?i orientale. Tocmai datorita unicitatii lor, cerceii de argint de la Jannette sunt parte din viata ta. .

Pune vietii o pereche de cercei de argint, viseaza, traieste si zambeste. 

Articol scris de Laura

Lasă un răspuns