Când te gândești la Crăciun, la Nașterea Domnului ce ar trebui să-ți vină în cap?

Am tot vorbit de fericire în acest an, cum să ajungem pe drumul fericirii. V-am prezentat multe soluții de rezolvare la multe probleme. O să mai spun încă o soluţie pentru ajunge unde vă doriți, adică pe drumul fericirii.

A venit iarna. Ninge., E luna Decembrie. Aceste cuvinte pentru înseamnă enorm de mult pentru că în această perioadă există: dăruire, veselie, basm, bunătăţi, miracol, credință, iubire, iertare. Cred că este tot ceea ce își dorește un om în această viață.

Știu că pentru mulți Sfântul Nicolae și Crăciunul nu e ceea ce era odată, din păcate mulți dintre noi au uitat magia Crăciunului din cauza că sunt acaparați de capriciile pe care le oferă puterea banilor. La extrema opusă există mulți oameni care nu mai știu să se bucure de nimic, nici măcar de Sărbătoarea Crăciunului din cauza greutăților pe care le-au avut sau le au în viața lor.

Când te gândești la Crăciun, la Nașterea Domnului ce ar trebui să-ți vină în cap? Petreceri? Mâncare? Cadouri? Călătorii?

Nu știu la ce vă gândiţi voi, dar eu mă gândesc dăruire, dragoste, familie. De câțiva ani îmi permit să le fac câte o surpriză celor dragi. Pentru mine a dărui înseamnă fericire, nimic nu se compară cu ceea ce simți în momentul când o persoană iubită se bucură de cadoul primit de la tine. Eu așa am petrecut fiecare Crăciun. Moșul a venit mereu cu surprize după ce e gata bradul pe 24 seara. Când voi trai așa îmi voi petrece Crăciunul indiferent de vremuri moderne vor mai veni.

Când eram mică îmi doream mult anumite lucruri. Acum, fiind, adult văd cu alți ochi totul, nu-mi mai pasă ce cadou primesc, vreau doar să fie o surpriză.

Ceea ce cumpăr eu pentru cei dragi e mereu ceva util, dar în același timp o amintire peste ani de la mine.

Încep goana după cadouri încă din luna noiembrie, vreau să mă asigur că am timp să fac cele mai bune alegeri. Anul asta am descoperit un magazin online exact gustul meu, adică cu produse personalizate cu poze și text care pot folosite de orice om.

1000si1.ro este ceea îmi trebuie pentru a reuși să-i fac bucuroși pe cei dragi în acest an de Crăciun. Cred că oricine își dorește ca măcar odată pe an să audă ce mult înseamnă pentru cei din jur. Din păcate viața ne-a făcut în așa fel încât să uităm să le mai spunem prea des celor dragi cât de importanți sunt pentru noi.

Ar fi bine să realizăm că Crăciunul e ocazia perfectă să lăsam viața noastră mai deoparte și să ne lăsăm purtați de atmosferă frumoasă care se crează de această Mare Sărbătoare. Să eliminăm din sufletele noastre tristețea, frustrările, amărăciunile, munca, tot ceea ce ne preocupă tot anul și încercăm să ne gândim la cei dragi si să ne umplem sufletele de energie pozitivă, dragoste, veselie, bucurie.

Faceți un efort să intrați în magia Crăciunului, în acest mod veți ajunge pe drumul fericirii. Dăruiţi și veți cunoaște ce e aia fericirea adevărată.

Crăciun fericit tuturor!!!

Lasă un răspuns