Carla’s Dreams are un nou single „Antiexemplu “

Una dintre cele mai iubite trupe din România și Republica Moldova la momentul actual, Carla’s Dreams, a lansat un nou single, care se numește „Antiexemplu “. Este o piesă ce va da numele albumului pe care trupa îl va lansa pe data 13 mai, într-un concert la Arenele Romane din Bucureşti.


Cântecul este compus de trupă. Producătorul este Alex Cotoi. Videoclipul piesei a fost filmat în Chişinău, cu ajutorul regizorului Roman Burlaca.

Cei de la Carla’s Dreams au declarat despre noul single: „’Antiexemplu’ este piesa care dă numele albumului pe care îl vom lansa pe 13 mai la Arenele Romane din Bucureşti, într-un show live cu invitaţi surpriză. În ‘Antiexemplu’ ne-am permis câteva licenţe, chiar şi titlul este un cuvânt care nu există, dar semnificaţia căruia ne pare intuitiv clară. Acest concept îl vom dezvolta şi în continuare, în diferite viziuni “. Citatul este preluat de pe site-ul trăieștemuzica.ro.

Carla’s Dreams s-au lansat în Republica Moldova. Ei sunt un grup anonim de vocaliști și compozitori care cântă în limbile română, rusă și engleză. Stilul lor muzical este o combinație a mai multor stiluri muzicale printre care hip hop, jazz, rock și pop.

Trupa are la activ trei albume până în prezent: în 2012: Hobson’s Choice, în 2014: DA. NU. NA și în 2016: NGOC. Au lansat piese cu Inna, Loredana și Delia. Piesele “Cum ne noi” şi “Da, mamă”, ambele cântate cu Delia, au împreună peste 60 de milioane de vizualizări pe Youtube.


În septembrie 2016 formația câștigă Premiile Media Music la șapte categorii, printre care „Best Group” și „Cea mai difuzată melodie” („Te rog”).

Lasă un răspuns