Câștigătorul primului sezon al show-ului ”Românii au talent” , Adrian Țuțu își lansează albumul de debut

tutu

Mai vi-l amintiți pe Adrian Țuțu? E băiatul ce a impresionat pe toată lumea în primul sezon la show-ul ”Românii au talent” . Adrian chiar a câștigat atunci premiul cel mare la acest show foarte popular în România.
În cei patru ani trecuți de atunci, nu s-a mai auzit nimic de Adrian Țuțu. De curând a anunțat pe pagina sa de facebook că urmează în sfârșit să lanseze un album de debut. La sfârșitul articolului puteți să vedeți un teaser audio, să vă faceţi o idee despre ce va fi vorba în materialul ce-l va lansa Adrian.
Albumul se va numi „Şi atât“. Artistul s-a ocupat singur atât de partea de producție, cât și de partea de versuri. Lansarea nu are încă o dată precisă. Țuțu mai lucrează la ultimele detalii.
Adrian Țuțu a declarat: pe facebook „Dacă tot e an nou am zis să fiu şi eu nou şi să arăt pentru ce m-am pregătit în ultimii patru ani. În ultima perioadă am tot scos piese doar să mă menţin. Abia aştept să împărtăşesc cu voi piesele de pe albumul meu“
Să sperăm că va fi un material de bună calitate și că Adrian va dovedi că lumea ce l-a votat cel mai talentat român, nu s-a înșelat.

Sursa: informusic.ro

Lasă un răspuns