Ceaiurile ecologice – Salutul naturii

Pentru ce sunt bune ceaiurile ecologice?

De ceva vreme am realizat ca oricat as incerca tot nu reusesc sa am o stare de liniste. Sunt mereu pe fuga, contra cronometru. Uneori am impresia ca timpul curge prea repede, numai ca sa imi arate mie cat de mica sunt. Dar de fapt, imi propun prea multe pentru o singura zi. Iar la finalul acelei zile pic de oboseala. Si nu ma refer la oboseal fizica, cat mai mult la cea cauzata de surmenaj psihic.

Atunci., sincera sa fiu as vrea sa ma pot relaxa intr-o cabana in fata unui semineu si sa ascult cum lemnul trosneste si scanteile danseaza, avand o cana de ceai in mana.

I-am povestit asta prietenei mele cele mai bune intr-o zi in care m-a sunat pe videocall ca sa vada ce fac. M-a mirat un pic ca m-a sunatr pe video, dar mi-a zis ca vocea mea i-a cam trezit clopoteii de alarma, asa ca a preferat sa ma vada. Stia ca asa nu o mai puteam minti.

-Hai la mine la cabana, sa te relaxezi. Te astept cu un ceai perfect pentru tine. Si nu e orice ceai luat la intamplare de pe un raft oarecare dintr-un supermarket .E luat de la https://www.facebook.com/arabioshop/ O sa te convingi singura Si nu cauta scuze, ca nu le ai. E weekend asa ca ..

Oarecum necovinsa, ca acum e momentul sa plec, mai ales la ce aglomeratie e pe drumuri, m-am urcat in masina. La amiaza, dupa vreo doua ore de mers am ajuns.

Prietena mea ma astepta entuziasmata in usa cabanei. M-am dat jos din masina si m-a izbit aerul rece de munte. Un pic zgribulita i-am zambut la care ea mi-a zis: -Hai inauntru, domnisoara. Sa te incalzesti.

Dupa ce am intrat si m-am facut comoda, a venit cu un serviciu pentru ceai superb. A asezat int-o cana, un pliculet si apoi apa fierbinte. L-a acoperit si l-a uitat acolo.

-Pai nu bem ceaiul ?

-Draga mea, ceaiul nu e apa. O bei rapid si gata. Nu. Ceaiul e parte din natura. E, daca vrei ,salutul naturii catre tine. Si leacul de care trupul si sufletul tau au nevoie. Asa zic batranii. Un ceai e leacul din Farmacia lui Dumnezeu. Are si el ritmul lui, ca tie sa iti fie bine.

Dupa cateva minute a turnat ceaiul. M-a invaluit mnirosul de mar proaspat, cuisoare, anasaon. Am gustat si am simtit salutul naturii in acea cana cu ceai.

Era cu totul altfel decat alte ceaiuri pe care le-am mai incercat.

-E total wow. E fresh,autentic. I-am zis.

-Normal, e ceai ecologic. Nu gasesti altceva decat plante acolo si fructe. E fara alergeni si nemodificat genetic.

-E ca o colectie de clipe de rasfat.Simt cum intreg corpul, mintea si sufletul meu se destind si pun pe pauza tot tumultul ala de afara.

-Perfect, aveai nevoie de asa ceva. Sti,exact asa se si numeste, clipe de rasfat. Are anason, cuisoare, bucati de mar si rooibosd din Africa de Sud. Toate sunt din culturi ecologice. Cum ne zic parintii acum? „Mai stati si voi de povesti fata in fata, mai tihniti. „. Adevarul e ca am cam uitat. Dar uite ca o cana de ceai ne poate aduce impreuna si sa ne faca sa reinvatam a ne tihni.

-Da adevarul e ca imi era dor.Iti multumesc ca m-ai facut sa ma rup pentru cateva ore de oras.

-S o crezi tu, ca doar cateva ore. Ramai pana duminica seara. Vreau sa reinvatam sa stam si sa ne tihneasca viata si natura. Hai pana in bucatarie sa mancam ceva si sa iti arat ceva.

Cand am intrat acolo, am vazu un dulapior plin cu diferite cutii si pungi cu ceaiuri.

-Ai o adevarata colectie aici.

‘-E natura pentru minte, suflet si corp. Cei de la Arabioshop au reusit sa imbine perfect toate acestea prin produsele lor care au in prim plan sanatatea si siguranta celor care le sunt clienti.

-Pentru seara, am alt ceai sa iti dau.

-E exact ce iti trebuie ca sa ai o noapte linistita si cu vise asa, ca in copilarie. Teiul copilariei, macesele acrisoare, musetel si lavanda, Exact ceea ce iti trebuie. Relaxare si odihna scrie pe tine zilele acestea.

Trebuie sa va recunosc ca m-am relaxat cu adevarat si am regasit acea pace, tihna cum ii zic bunicii.

Am plecat de la cabana cu multa energie , bucurie si o multime de ceaiuri revigorante, pentru echilibrul interior sau pentru o seara linistita. Exista cate un ceai pentru fiecare moment al zilei.

Viata e frumoasa, daca nu alergi prin ea, ci o traiesti calm, sorbind-o ca pe un ceai de poveste, poate cu un pic de miere si catifelarea spumei de lapte.

Articol scris de Laura

Lasă un răspuns