Cine mai scrie pe blogul meu

Nu puteam încheia anul fără să scriu un articol despre un lucru care m-a făcut tare fericită în acest an. Cine îmi vizitează site-ul a observat că de la un timp apar și articole noi pe el semnate de două persoane ( Laura și Loredana Grosu ). Cele două fete sunt prietene cu mine virtual.

Cu Laura țin legătura de foarte mulți ani, știam că e talentată la scris, i-am propus de multe ori să scrie pe blogul meu, dar până în urmă cu câteva luni a ezitat s-o facă. A fost decizia ei, nu am forțat-o. M-am bucurat foarte mult când s-a hotărât s-o facă. Sunt onorată să am pe blog creații semnate de ea. Are un stil aparte de a scrie care o definește din plin ca persoană.

Pe Loredana am cunoscut-o mai bine anul asta, are un talent imens la scris. Dacă încă nu ați citit poveștile sale minunate postate pe acest blog, vă invit sa le citiți, n-o să regretați nicio clipă timpul pierdut pentru a le citi. Sunt onorată să am așa creații minunate pe blogul meu. Vreau să le mulțumesc la amândouă pentru încrederea și ajutorul acordat în promovarea acestui blog.

Acest site a prins viață în 2020 mult mai mult decât în ceilalți ani de când îl am. Sunt două persoane talentate care pot realiza multe lucruri in viață cu ajutorul scrisului. Eu le promit că voi fi alături de ele și în 2021.

Sper ca drumul nostru comun pe acest blog să continue și producem cât mai multe lucruri frumoase pentru dv cititorii noștri.

Vă doresc la toată lumea un An Nou fericit, să fie mai bun că 2020, multă sănătate, multe bucurii și realizări. Sper să scăpăm cu bine din această pandemie și să trăim iar o viață normală alături de cei dragi.

Vă așteptăm cu drag sa ne citiți cu plăcere ceea ce o scriem. Va promitem că o să ne străduim să facem creații frumoase care să vă ungă sufletul. Să ne auzim cu bine in 2021!

La mulți ani tuturor!

Articol scris de Ramona Lengyel

Lasă un răspuns