Conduce mai ușor cu Autolux

Într-o  dimineață mă suiam grăbit în mașină pentru că  era 9, ora la care ar fi trebuit să fiu la serviciu.Așa cum spune o vorbă din popor; graba strică  treaba, am dat cu măna din greşeală, în timp ce îmi puneam centura de siguranţă, peste oglinda retrovizoare care a căzut, m-am uitat la ea cu speranța că o voi putea pune la loc. Din nefericire oglinda era ruptă exact de la bază rămând doar sistemul de prindere la locul lui și atunci am realizat că era imposibil să mai pornesc la drum fără a treilea ochi a șoferului.

Puțin nervos deoarece acea zi începuse prost pentru mine, am căutat în agenta telefonului un număr de taxi. Atunci un vecin m-a salutat, moment în care mi-a venit o idee; să-l întreb dacă mă poate lăsa prin zona unde lucrez.

Marius un om cu suflet mare, mereu dornic de a își ajuta semenii, a fost încântat să mă ducă până la școala unde predau geografia.

 • Asta îmi mai lipsa să mai umblu și prin magazine după oglindă retrovizoare. Deși aveam de gând să-o schimb pentru că deja era spartă, iar odată cu oglinda aș vrea să-mi iau și o cameră video, ști tu, cum au apărut acum.

Am început eu să vorbesc, în timp ce Marius răsucea cheia în contactul pornind mașina.

 • Cameră video auto pentru oglindă retrovizoare, vrei să spui?
 •  Exact, dar în primul rând acum nici am timp să mă ocup de acest lucru, deoarece este sfârșit de an școlar ceea ce înseamnă teste de corectat și încheierea mediilor. În a doilea rând nu știu cât de eficientă, adică mă întreb să nu fie derutant la condus această camera video.
 • Uite cam așa arată o cameră video genială.

Spuse Marius îndreptând privirea spre oglinda retrovizoare.

 • De când mi-am achiziţionat-o condusul pentru mine a devenit mult mai relaxant, deoarece îți oferă o vedere mult mai largă și în spate, iar acest lucru îți dă senzația de control de care avem nevoie noi șoferi.

Mă uitam la acea cameră video care părea foarte practică având un sistem de prindere simplu, era ataşată în spatele oglinzi. Arăta  foarte calitativă și reușea să-mi trezească interesul pentru a cere mai multe informaţii despre ea.

 •  Mi se  pare destul de interesantă aceasta cameră, dar în afară de a te ajuta în trafic, o mai poți folosi la altceva? De exemplu să faci poze cu ea?                                                                                                       
 •  Aceasta este Camera Video auto Full HD 1080 DVR cu oglinda retrovizoare și display afișaj. Cu ecran LCD TFT de 2,8, îți oferă o  claritate foarte bună și mai trebuie să-ţi  mai spun faptul că, de când o am atașată de oglindă mi-e mult mai ușor la condus, pentru că îmi dă oportunitatea de a face două lucruri în același timp, deoarece mă pot uita în acelaşi timp în oglindă retrovizoare dar și pe cameră. Are o setare special pentru noapte lucru ideal pentru drumeți nocturne, este foarte flexibilă, o poți regla așa cum îți doreşti și da, poți face și fotografi în format JPERG, în plus datorită cabului USB care este inclus pachet și se pot descărca pe computer.
 •  Să-mi nu spui că poți pune și card de memorie.
 • Ba da, suportă și card de memorie microSD de până la 32 GB.
 • Wow,  super tare! spune-mi denumirea magazinului, de unde ai luat-o pentru că după ore mă duc s-o cumpăr.
 • Mai simplu o poți comanda chiar acum de pe site-ul autolux.ro, că tot ai spus că duci lipsă de timp.

În timp ce accesam site-ul pentru a comanda aceasta cameră video, care după câteva săptămâni s-a dovedit că este o învestiție  foarte bună și într-un adevăr condusul a devenit mai mult mai simplu pentru mine. Mi-am reamintit că soția mea le-a  făcut cadou socrilor un set x2 de perne auto foarte bune pentru drumuri lungi. De perne Tetiere auto ai auzit? L-am întrebat pe Marius.

 • Nu, dar sunt interesat de niște perne auto confortabile pentru gât, deoarece Sabina a început să aibe cârcei în zona cefei și dacă plecăm cu mașina în Grecia  trebuie să-i cumpăr o astfel de pernă ca să nu aibe problemă pe drum.

Sarah le-a luat pentru părinți un set de perne foarte calitative și practice, sunt apărute recent și au un preț avantajos.

 Dar depinde și cât de comode sunt, dacă materialul e unu rezident și ce grosime au. Părinții Sarahei ce părere au despre aceste perne?

 •  Sunt foarte încântați de aceste perne auto ce au aproximativ o lăţime de 26 cm, grosime 8 cm și o  înălțime de 17 cm, așa încât ei nu pleacă la drum fără să le aibe în mașina. Benzile elastice de pe spatele pernelor îți dă posibilitatea să  le pui pe orice spătar a unui scaun. Socrilor le-au fost de folosit la mare,pentru că le-au atașat pe spătarul șezlongului oferindu-le confortul de care au mare nevoie la vrâsta lor…
 •  Stai un pic, să-mi nu  spui ca le-a găsit tot de pe site-ul asta?
 • Ba da, tot de aici. Și apropo sunt  moi, iar materialul din piele ecologică e foarte fain la atingere. Dacă vrei pot adăuga și setul auto în coșul meu numai bine nu mai plătești cuierul.
 •  Bună idee chiar ți-aș fi recunoscător. Autolux este cel mai bun magazin online, nu doar că au produse de calitate, dar ofertele sunt foarte atrăgătoare și în plus pe site-ul lor găsești ce ai nevoie, la orice oră. Spuse Marius în momentul care motorul mașini s-a oprit.

Când am întrat pe poarta școlii mă simţeam eliberat de grija oglindeli retrovizoare, ştiind că acea problemă era deja rezolvată, eram nerăbdător să experimentez condusul având camera video.


Date contact

Online Business Logistic SRL

DJ 106K, Nr. 124, Sebes, Alba

CUI: RO 34444334 Reg.Com. J01/345/2015

Call Center: 0748 405 954

Cod Postal: 515800

Articol scris de Loredana Grosu

Lasă un răspuns